Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tak to je zase pěkná imigrantská nechutná fraška. Africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který podle všeho znásilnil českou dívku u Lukavce, před soudem tvrdí, že si na čin nepamatuje a neví, zda měl s dívkou pohlavní styk.

Zato znásilněná dívka má otřesnou „památku“ na celý život! Muž podle policie přijel z Německa, kde dříve neúspěšně žádal o azyl. Kolik znásilněných a zavražděných žen a dívek, kolik teroristických útoků, kolik napadených a zabitých lidí tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit křesťanskou civilizaci před imigrantskou invazí a nenávistí islámu?

Podle svých slov si nepamatuje, že by měl s dívkou pohlavní styk! „Nevím, jak se to stalo. Jestli mě ta dívka obviňuje ze znásilnění a jsou pro to důkazy, pak je přijímám. Nepamatuji si, že by k tomu došlo, chtěl jsem od ní jen pomoct,” řekl. Když se ho soudkyně zeptala, jak by vysvětlil přítomnost svého spermatu a slin na těle dívky, řekl, že odpověď nemá…

Soud vyslechl rovněž muže, který dívce zastavil. Podle svých slov byl s kolegy projíždět auto po technické závadě a vjel na vedlejší silnici. „Dívka najednou vyskočila ze škarpy od krve, mávala rukou, prosila abychom zastavili, držela v ruce růžovou sukni. Ptali jsme, co se děje, vyděšená vysvětlila že byla znásilněna,“ popsal osudnou chvíli.

Připomeňme, že ministerstvo vnitra Jana Hamáčka z ČSSD prosazuje novelu, dle níž imigranta, kterému by hrozilo v jeho zemi pronásledování, nepůjde vyhostit. Afrického sexuálního násilníka tedy možná nepůjde vyhostit.

Soudní dvůr EU v květnu rozhodl, že uprchlíci, kterým v domovské zemi hrozí pronásledování, nemohou být ze zemí Evropské unie vyhoštěni ani poté, co zde spáchají závažný trestný čin. Čili by mohl být problém vyhostit onoho afrického migranta jménem Abdallah Ibrahim Diallo i potom, co si případně odsedí svůj trest. Stačí jen, pokud prokáže, že mu v domovské zemi hrozí pronásledování. A v Německu Diallo v režimu strpění byl, čili je možné, že v režimu strpění může být i v naší zemi!

Připomeňme také, že africký migrant Diallo, který podle všeho znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám!

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v “režimu strpění”, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Již mnohokrát jsem upozorňoval, že musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

2019-10-17T13:57:23+02:00