Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Moje včerejší interpelace na nepřítomného premiéra.

Aktualita

Radim Fiala: Moje včerejší interpelace na nepřítomného premiéra.

Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) připravuje pro vládu ANO, ČSSD a KSČM zákon, který reaguje (resp. implementuje) na rozsudek Soudního dvora EU v Lucemburku ze 14. května, který říká, že migranti, kterým v domovské zemi hrozí “pronásledování”, nemohou být ze zemí Evropské unie vyhoštěni ani poté, co zde spáchají závažný trestný čin.

Podívejte se:

Vážené dámy a pánové, obracím se tady na pana premiéra Babiše v otázce legislativního návrhu Ministerstva vnitra, kterému se říká zkráceně institut strpění cizince. Znamená a týká se toho, že nepůjde vyhostit uprchlíky, kteří se v naší zemi dopustí závažných trestných činů a kterým v jejich zemi hrozí nebezpečí.

Má otázka je jednoduchá, pane premiére. Tak my tady budeme držet lidi, kteří tady budou páchat trestnou činnost, dávat jim sociální dávky, budeme je živit a nesmíme je vyhostit? A já se vás ptám, otázka je jednoduchá. Je to v zájmu českých občanů? A jestli je to pravidlo, které přebíráme z Evropské unie, tak komu sloužíte, pane premiére? Evropské unii nebo českým občanům? Děkuji.

2019-10-18T13:31:34+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0