Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Jako zvěř. Tak se chovají imigranti na ostrově Malta. V detenčním středisku v bývalých kasárnách Hal Far vyvolali v neděli večer nepokoje.

Aktualita

Radim Fiala: Jako zvěř. Tak se chovají imigranti na ostrově Malta. V detenčním středisku v bývalých kasárnách Hal Far vyvolali v neděli večer nepokoje.

Jsou zodpovědní za bitky s ostrahou a následně i policií či zakládání požárů. Demolovali zařízení zadržovacího střediska, házeli kameny a další předměty na policisty. Migranti si stěžují, že je středisko přeplněné. To může být pravda, ale já bych jim vzkázal: „Nikdo vás sem nezval, tak jděte zpátky domů!“ Takové „obohacení migranty“ tady nechceme!

Migranti převzali kontrolu nad částí komplexu. Očití svědci uvedli, že zapalovali auta zaměstnanců zařízení. Zničili jich pět a poškozen byl i jeden policejní vůz. Policistům se podařilo nepokoje potlačit a získat nad komplexem kontrolu zhruba kolem čtvrté hodiny ráno. Podobně imigranti řádí v migračních centrech v Řecku. Takové „obohacení migranty“ tady nechceme!

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

https://www.novinky.cz/…/nespokojeni-migranti-na-malte-zapa…

2019-10-21T17:32:08+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0