Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Máme tady další výsledky toho, že USA zradily Kurdy a vydaly je napospas agresi islámského tureckého státu.

Aktualita

Radim Fiala: Máme tady další výsledky toho, že USA zradily Kurdy a vydaly je napospas agresi islámského tureckého státu.

Na severu Sýrie se ocitlo 12 věznic, v nichž jsou zadržováni radikálové z teroristické organizace Islámský stát, bez dozoru. Prohlásil to ruský ministr obrany Sergej Šojgu pro agenturu RIA Novosti. Ve věznicích, které jsou teď bez ostrahy, jsou i zahraniční radikálové. „Ti se pokusí vrátit zpět do své historické vlasti,“ varoval Šojgu.

Za Islámský stát bojovali i občané evropských států a hrozí, že se nyní vrátí! Je nyní potřeba, aby džihádisté byli opět střeženi. Ale moc bych se nedivil, kdyby je Turci vypustili nebo umístili do islamistických milic, které s nimi v Sýrii spolupracují. To, že Turecko spolupracovalo s Islámským státem a podporovalo ho, není žádné tajemství. Je šokující, že stát, který podporuje islámský terorismus, je členem NATO!

Co si myslíte Vy?

https://www.novinky.cz/…/dvanact-veznic-s-islamskymi-radika…

2019-10-21T17:33:25+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0