Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: O tom, že Evropská unie musí být zrušena, svědčí i dění v Evropském parlamentu.

Aktualita

Radim Fiala: O tom, že Evropská unie musí být zrušena, svědčí i dění v Evropském parlamentu.

Europoslanci poděkovali odcházejícímu předsedovi Evropské komise Junckerovi za jeho řízení EU a tleskali mu ve stoje. Za co mu tleskali? Za to, že podporoval masovou imigraci a tím i islamizaci Evropy? Že prosazoval stále větší moc Bruselu a oklešťování suverenity národních států a oklešťování demokracie? Junckerovi není za co tleskat. Měl by být s ostudou vypískán a přinejmenším morálně odsouzen! Jsem rád, že europoslanci naší vlastenecké frakce Identita a demokracie ho tvrdě kritizovali.

„Tihle populisté, nacionalisté, hloupí nacionalisté, jsou zamilovaní do svých zemí,“ řekl Juncker v rozhovoru se zpravodajskou stanicí CNN. „Nemají rádi ty, kdo přichází zdaleka. Já ty, kteří přichází z dálek, rád mám,“ uvedl. Dodal, že Evropa musí jednat solidárně s těmi, kteří jsou v horší situaci než Evropané. Už toho máme dost, aby tento opilec urážel slušné lidi. Už máme dost toho, aby nás uráželi zrádci, kteří způsobili migrační krizi a islamizaci Evropy!

Připomeňme si ještě některé Junckerovy citáty. „Když jde do tuhého, musíte lhát.” V květnu 2011 pak podle The Telegraph řekl na setkání federalistického evropského hnutí, že často „musel lhát“ a že měnová politika eurozóny by měla být diskutována v „tajných, temných debatách“. „Hranice jsou ten nejhorší vynález, který byl kdy vytvořen,“ uvedl v roce 2016, a to navzdory chaosu, který způsobila tehdejší migrační vlna.

Před francouzským referendem o ústavě EU v roce 2005 (kterou Francouzi odmítli) Juncker uvedl, že pokud lidé v referendu schválí, co elity chtějí, pak se jde dál. Pokud lid návrh elit odmítne, budou pokračovat tak dlouho, dokud se návrh neprosadí. „Když bude ‚ano‘, pak řekneme ‚jdeme dál‘, a pokud bude ‚ne‘, ‚budeme v tom pokračovat‘.“

Junckerovi není za co tleskat. Měl by být s ostudou vypískán a přinejmenším morálně odsouzen! Co myslíte Vy?

https://prima.iprima.cz/…/komentar-tomase-vyorala-kdyz-jde-…

2019-10-23T15:36:28+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0