Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Odmítáme zvyšování daní, čímž plníme program hnutí SPD!

Aktualita

Radek Rozvoral: Odmítáme zvyšování daní, čímž plníme program hnutí SPD!

Dnes je na programu Poslanecké sněmovny mimořádná schůze, na které se bude jednat o tzv. „daňovém balíčku“, kterým chce vláda hnutí ANO a ČSSD s podporou KSČM zvýšit některé daně, což je pro hnutí SPD nepřijatelné.

Vláda připravila návrh zákona, kterým se mění některé zákony v oblasti daní v souvislosti se zvyšováním příjmů veřejných rozpočtů tzv. „daňový balíček", ve kterém chce mimo jiné zvýšit daně z cigaret, tabáku a lihu, a navrhuje zdanit rezervy pojišťoven. Také například hodlá zdanit výhry drobným sázkařům na výsledky sportovních utkání. Za vklad do katastru nemovitostí se má platit dokonce o 100% vyšší poplatek, tedy 2.000 korun.

Hnutí SPD jednoznačně odmítá veškeré návrhy související se zvyšováním daní, které tato vláda zahájila mimo jiné také zavedením EET. Babišova vláda hledá prostředky do svého příjmu zejména na soustavné zvyšování výdajů, které jsou důsledkem rostoucí byrokracie a počtu státních úředníků. Odkládá důchodovou reformu a vyplácí neadresné stále se zvyšující sociální dávky nepřizpůsobivým občanům štítících se práce. Financuje byrokratickou inkluzi ve školství, zbytečné politické neziskovky s ideologickým programem a neuváženě drahé zahraniční operace naší armády.

Toto všechno je pro hnutí SPD zcela nepřijatelné a všichni naši poslanci budou hlasovat proti přijetí „daňového balíčku“, čímž hájíme náš politický program. SPD odmítá zvyšování daní a naopak prosazuje snížení zdanění práce a daňové zvýhodnění pracujících rodin s dětmi, které by zvýšilo porodnost, čímž by přispělo k zachování naší populace. Již jsme se také pokusili zrušit daň z nabytí nemovitosti, ale Sněmovna to hlasy poslanců ANO, ČSSD a KSČM naneštěstí zamítla.

2019-10-25T07:01:48+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0