Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Švédsko je díky masové imigraci, multikulturalismu a islamizaci „ve válce“.

Švédská policejní zpráva “Utsatta områden 2017” (“Citlivé oblasti 2017”) odhalila, že ve Švédsku existuje 61 takových oblastí – známých také jako no-go zóny. V těchto oblastech působí 200 zločineckých sítí, do nichž je zapojeno přibližně 5 000 zločinců. Většinu obyvatel těchto oblastí tvoří imigranti s neevropskými kořeny a jejich potomci. Dochází k vraždám, častému zapalování aut, pouliční střelbě, prodeji drog… Imigrantské gangy po sobě střílí kalašnikovy. Sluníčkářská vláda s tím nic nedělá, a ještě to podporuje… Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD.

Švédské Národní forenzní centrum odhadlo, že od roku 2012 vzrostl ve Švédsku počet případů střelby klasifikovaných jako vražda nebo pokus o vraždu o téměř 100 %. V univerzitním městě Lundu byla po dobu pěti nocí zapalována auta. Takové šílené činy se ve Švédsku za posledních 15 let staly při různých příležitostech na stovkách míst. Od roku 1955 do roku 1985 nebylo v Malmö, Göteborgu, Stockholmu a Lundu zapáleno ani jedno auto..

V roce 2018 zažilo Švédsko rekordní počet 306 případů střelby s následkem smrti. Bylo při nich zavražděno čtyřicet pět lidí a dalších 135 lidí bylo zraněno. K většině úmrtí došlo v regionu Jižní Švédsko, kde se nachází Malmö. Švédské Národní forenzní centrum odhadlo, že od roku 2012 vzrostl ve Švédsku počet případů střelby o téměř 100 %. Centrum také zjistilo, že při střelbách je nejčastěji používána útočná puška kalašnikov.

V prvních šesti měsících roku 2018 se podle policie téměř každý druhý případ střelby odehrál v “citlivých oblastech”, známých také jako no-go zóny.

Policie ve zprávě z roku 2017 uvedla, že se do “citlivých oblastí” promítají globální etnické konflikty. “… Přítomnost navrátilců, sympatizantů teroristických skupin jako je Islámský stát, Al-Káida a Aš-Šabáb, a představitelů salafistických mešit přispívá k napětí mezi těmito skupinami a ostatními obyvateli v citlivých oblastech. Od léta 2014, kdy byl v Sýrii a Iráku vyhlášen chalífát, narostl počet sektářských sporů zejména mezi sunnity, šíity, levantskými křesťany a nacionalisty kurdského původu.” (str. 13)

Šéf policie Anders Thornberg 1. července řekl, že situace je “mimořádně vážná. O několik dní později však dodal, že Švédové si budou muset v blízké budoucnosti na střílení zvyknout…

Nejsou to jen pumové útoky na budovy a střelba, co Švédsko trápí. Kromě toho jsou pravidelně zapalovány automobily. Častým podpalováním aut nedávno trpělo například malé malebné univerzitní městečko Lund blízko Malmö.

V lednu se takzvaný nezletilý bez doprovodu z Afghánistánu, Sadeq Nadir, pokusil zavraždit několik lidí ve městě tím, že do nich najel kradeným autem. Přestože tvrdil, že konvertoval ke křesťanství, dokumenty nalezené v jeho bytě prokázaly, že chce vést džihád a stát se mučedníkem. Řekl policii, že měl v úmyslu zabíjet. Jeho čin byl původně klasifikován jako pokus o terorismus, ale pak se obvinění změnilo na desetinásobný pokus o vraždu.

Ačkoli Sadeq přiznal, že jeho záměrem bylo vraždit, okresní soud má za to, že státní zástupce neprokázal ani terorismus a ani pokus o vraždu. Soud argumentoval tím, že nejel “dostatečně rychle”, aby mohl skutečně někoho usmrtit. A ačkoliv bylo zjištěno, že Sadeq psal texty o džihádu a mučednictví a tvrdil, že jedná z Alláhovy vůle, se dle soudu nepodařilo dokázat, že mělo jeho jednání náboženské pohnutky. Nakonec byl odsouzen pouze za to, že ohrozil ostatní a že jim vyhrožoval… Šílené.

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

2019-10-26T08:54:43+02:00