Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Voliči to pěkně spočítali sluníčkářům v Itálii i v Německu. V regionálních italských volbách obdržela vlastenecká koalice seskupená kolem našeho kolegy a spojence Mattea Salviniho 57,5 ​​procenta hlasů!

Aktualita

Radim Fiala: Voliči to pěkně spočítali sluníčkářům v Itálii i v Německu. V regionálních italských volbách obdržela vlastenecká koalice seskupená kolem našeho kolegy a spojence Mattea Salviniho 57,5 ​​procenta hlasů!

Zatímco probruselská a a promigrační vládní koalice socialistické Demokratické strany a Hnutí Pěti hvězd, získala jen 37 procent… V německém Durynsku zase totálně pohořela CDU Angely Merkelové a polepšila si vlastenecká AfD, která skončila druhá. Voliči se nenechají elitami věčně obelhávat. Vzestup vlastenců v Evropě je realitou. Gratulujeme našim spojencům z frakce Identita a demokracie!

Porážka pro italskou vládní koalici je o to významnější, že Umbrie je to dlouho jedna z italských levicových bašt a ovládali ji vždy komunisté, levice nebo levý střed. Zrádci z Pěti hvězd, kteří podpořili puč proti Matteo Salvinimu, tak sklízí plody své zrady, kdy se spojili se socialisty, proti kterým se v minulosti nejvíce vymezovali. Voliči si takové věci pamatují. Současná vláda Itálie, která se zbavila Mattea Salviniho, otevřela italské přístavy nelegálním imigrantům a otevřela dveře diktátu Bruselu. Je vidět, že to Italové nechtějí!

V Durynsku Alternativa pro Německo (AfD) skončila druhá s 23,4 procenta a až třetí křesťanští demokraté (CDU) kancléřky Angely Merkelové, kteří si s 21,8 procenta značně pohoršili. Zvítězila tam marxistická Die Linke. Sociální demokraté obdrželi jen 8,2 procent.

Je vidět, že voliči se nenechají elitami věčně obelhávat a vzestup vlastenců v Evropě je realitou. Pokud odmítáte masovou imigraci a diktát Bruselu, podpořte prosím SPD!

https://www.echo24.cz/…/regionalni-volby-v-umbrii-salviniho…

https://www.idnes.cz/…/durynsko-volby-nemecko-vitezstvi-lev…

2019-10-30T10:36:59+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0