Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: CVVM už je totálně směšná a trapná a je typickou ukázkou toho, jak jsou průzkumy stranických preferencí zmanipulované.

Aktualita

Radim Fiala: CVVM už je totálně směšná a trapná a je typickou ukázkou toho, jak jsou průzkumy stranických preferencí zmanipulované.

CVVM dávalo Okamurovu hnutí v průzkumu v září 2017 čtyři procenta, ale výsledek SPD ve volbách v říjnu byl 10,64 procenta! A dnes zase CVVM tvrdí, že SPD má ve volebním modelu 4,5 procenta a ČSSD dokonce 10 procent! To je samozřejmě nesmysl, což prokázaly i volby do Evropského parlamentu, kdy SPD měla téměř deset procent a ČSSD pohořela s 3,95 procenta. Navíc SPD má již v několika průzkumech za sebou preference, které jsou pohodlné pro vstup do Poslanecké sněmovny. Podle průzkumu Medianu z konce října má SPD preference 8 procent!

V květnovém průzkumu nám CCVM dávala pět procent a z tohoto omylu je vyvedl náš výsledek v eurovolbách, kdy jsme měli téměř deset procent! Tedy skoro dvojnásobek.

CVVM nás dlouhodobě podsekává a chce nás poškodit. CVVM například přiřklo sociálním demokratům 10 procent. Vážně někdo věří tomu, že tato zkrachovalá strana podporující masovou imigraci a islamizaci České republiky má takovouto podporu? U CVVM se buď jedná o podvod, nebo diletanství. Obojí je pro nás tristní zpráva.

Podívejme se na zoubek tomu, proč CVVM nesnáší SPD. Vedoucí CVVM je totiž Paulína Tabery, která je manželkou Erika Taberyho. Ten je v současnosti šéfredaktorem Bakalova a dříve Schwarzenbergova sluníčkářského Respektu. Navíc je známé, že Bakalova média na nás dlouhodobě útočí a současně fandí TOP 09. Není divu, když SPD jasně upozorňuje na Bakalovu lumpárnu s OKD i na další věci. Vazba existuje i na sluníčkářskou ČSSD. Předseda Hamáček je ze Sobotkovy líhně, který je zase velkým kámošem Radka Pokorného, který pomohl Bakalovi s „vytěžením“ OKD.

Takže jen toto něco vypovídá o důvěryhodnosti CVVM… Seknou se klidně více než o šest procent. Buď jsou uplacení, schválně lžou, nebo jsou prostě neprofesionální a jsou to diletanti. Tak jako tak je to špatně. A ruka ruku myje. Tyto vazby je dobré si uvědomit, když sledujeme, jaké „nezávislé“ průzkumy vznikají v CVVM… Sice se zaštiťují pravdou a láskou, ale jejich výsledkem je jen lež a nenávist….

2019-11-01T14:55:47+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0