Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Máme tu další důkaz toho, že multikulturalismus prosazovaný sluníčkáři je jen rasismem naruby, který je zaměřený proti bělochům.

Aktualita

Radim Fiala: Máme tu další důkaz toho, že multikulturalismus prosazovaný sluníčkáři je jen rasismem naruby, který je zaměřený proti bělochům.

Britská vládní Komise pro rovnost a lidská práva (EHCR) čelí vlně kritiky ze strany prominentních sluníčkářských akademiků, kterým se nelíbí, že v nové studii odsuzuje rasismus vůči černošským i bělošským studentům univerzit rovnocenně. Podle nich by se rasismem proti bělochům zabývat komise neměla! Musíme se bránit proti jakémukoli rasismu. I běloši mají lidská práva a právo žít podle svých tradic. Nedopusťme, abychom byli rasa určená k vyhlazení!

Podle profesorky Heidi Mirzaové začlenění anglofobie bagatelizuje rasismus proti lidem tmavé pleti. Mirzaová se na Londýnské univerzitě věnuje otázkám náboženství, rasy a kultury. Fope Olaleyeová zastupující černošské studenty v Národní unii studentů říká, že EHCR ignorovala požadavek vznesený před začátkem výzkumu, že má ze studie vyloučit rasové obtěžování bělošských studentů. „Předsudky proti bílým lidem by neměly mít místo ve zprávě o rasovém obtěžování,“ prohlásila Olaleyeová.

Takže rasisticky obtěžovat bělochy je v pořádku?

Podobný příklad je, že pařížské Muzeum Orsay (Musée d’Orsay) hostí novou výstavu Černí modelé zaměřenou na lidi jiných ras na slavných obrazech. Kurátoři vyhledali jména Afričanů a Asiatů v dílech Moneta, Maneta nebo Picassa. Slavné obrazy pak pojmenovali jejich jmény, ačkoli autoři děl svá díla takto nepojmenovali!

Obraz Olympia od Édouarda Maneta zobrazuje nahou ženu Victorinu Muenetovou, která často stávala Manetovi modelem. Známý akt byl ale pro účel výstavy přejmenován na Laure. Laure je totiž jméno africké služebné, která na obrazu stojí hned vedle nahého modelu. A tak je to na výstavě s každým obrazem – bylo jim odejmuto původní jméno a nahrazeno jménem postavy jiné barvy pleti, která na něm vystupuje.

Takže opět vidíme, že jiné rasy jsou nadřazovány bělochům.

Těch případů je ale mnohem víc. V knize Pohřbívání svobody se uvádí, že University of Wisconsin například zavádí studijní předmět „Problém bělosti“ o tom, jak se má člověk vypořádat s tím, že je běloch a tím pádem patří ke kolonizátorům a utlačovatelům a musí tudíž bílou nadřazenost vymýtit…

Profesor George Ciccariello-Maher zase oznámil, že si přeje „genocidu bělochů“. Na jiných univerzitách byly studentům nabízeny terapie proti psychické újmě, které jim způsobilo zvolení Donalda Trumpa… Vidíme, že nyní existuje především protibělošský rasismus… V knize jsou takových příkladů desítky.

Musíme se bránit proti jakémukoli rasismu. I běloši mají lidská práva a právo žít podle svých tradic. Nedopusťme, abychom byli rasa určená k vyhlazení!

https://www.idnes.cz/…/velka-britanie-univerzita-stude-rasi…

https://www.lidovky.cz/…/prejmenovali-slavne-obrazy-podle-l…

2019-11-04T09:26:05+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0