Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Pirátští europoslanci v Evropském parlamentu hlasovali pro to, aby se z Afriky dováželi imigranti do Evropy a pro to, aby se imigranti přerozdělovali do členských států Evropské unie.

Aktualita

Radim Fiala: Pirátští europoslanci v Evropském parlamentu hlasovali pro to, aby se z Afriky dováželi imigranti do Evropy a pro to, aby se imigranti přerozdělovali do členských států Evropské unie.

Pro takovéto usnesení z 21. října hlasovali 24. října europoslanci Pirátů Markéta Gregorová, Marcel Kolaja a Mikuláš Peksa. Naši europoslanci za SPD Hynek Blaško a Ivan David hlasovali proti. Hnutí SPD odmítá imigraci z Afriky i přerozdělování přistěhovalců! Vidíme, že Piráti podporují masovou imigraci do Evropy.

Toto usnesení mimo jiné „vyzývá členské státy, aby své přístavy nechávaly otevřené pro plavidla nevládních organizací…vyzývá členské státy, aby urychleně evakuovaly detenční zařízení v Libyi a přesunuly migranty jinam, a to i do EU; opakuje, že nejlepším způsobem, jak zabránit ztrátám na životech, jsou bezpečné a legální migrační cesty, a naléhavě vybízí členské státy, aby plně podporovaly operace na evakuaci z Libye, které provádí Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR), aby zintenzivnily opatření na přesídlení a zavedly humanitární koridory do Evropské unie…“

Usnesení, pro které hlasovali Piráti, dále „vyzývá Radu, aby urychleně předložila svůj postoj k mechanismu spravedlivého a udržitelného přerozdělování lidí, kteří byli zachráněni na moři nebo se do EU dostali bez pomoci, a aby se jakožto spolunormotvůrce zapojila do jednání s Parlamentem; vítá výsledek maltské ministerské schůzky týkající se vytváření předvídatelnějšího a účinnějšího dočasného mechanismu solidarity; vyzývá Komisi k zajištění toho, aby plánované obnovení procesu revize pravidel v oblasti azylu zahrnovalo rovněž udržitelný a spravedlivý mechanismus relokace osob, které připluly po moři.“

Toto usnesení naštěstí neprošlo jen o dva hlasy (288 pro, 290 proti)! O dva hlasy našich europoslanců Ivana Davida a Hynka Blaška, kteří hlasovali proti.

Hnutí SPD odmítá imigraci z Afriky i přerozdělování přistěhovalců! Vidíme, že Piráti podporují masovou imigraci do Evropy, dovážení migrantů z Afriky a přerozdělování imigrantů!

https://www.votewatch.eu/…/term9-motions-for-resolutions-se…

https://www.europarl.europa.eu/…/docu…/B-9-2019-0154_CS.html

2019-11-08T11:23:58+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0