Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Předměstí francouzských velkých měst se stávají díky masové imigraci a islamizaci bojovou zónou. Za poslední tři týdny z nich úřady hlásí desítky napadení policistů.

Aktualita

Radim Fiala: Předměstí francouzských velkých měst se stávají díky masové imigraci a islamizaci bojovou zónou. Za poslední tři týdny z nich úřady hlásí desítky napadení policistů.

Ve čtvrti, která sloužila jako vzor pro zapojení problémové mládeže do společnosti, shořel cirkusový stan, který sloužil jako kulturní centrum a stál téměř milion eur. Požár založila úmyslně skupina tří desítek „mladíků“ (přeloženo do češtiny imigrantů), kteří připravili na policisty past. Zaútočili na ně v momentě, kdy policisté pomáhali hasičům při likvidaci ohně. Od začátku roku úřady zaznamenaly 29 tisíc útoků na policisty a veřejné činitele! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Francie či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Spolu to zvládneme. 😉

Počet útoků podobných tomu na kulturní centrum v cirkusovém stanu na francouzských předměstích v posledních třech týdnech výrazně vzrostl, informoval server ČT24. Jejich smyslem je prý vyvolat konfrontaci s policisty, kteří se snaží udržet v problematických čtvrtích pořádek a zasahují proti obchodníkům s drogami.

Útoky na veřejné budovy, oblíbená místa či na policisty mají za cíl odvést pozornost, aby distributoři drog v jiných částech města mohli v klidu prodávat drogy. Podobnou taktiku mají v řadě francouzských měst. Od začátku roku úřady zaznamenaly 29 tisíc útoků na policisty a veřejné činitele. To je o 14 procent více než vloni.

Francie je díky islámu, masové imigraci a sluníčkářům s prezidentem Macronem v čele v rozkladu a směřujeme k úplnému kolapsu. Mění se v totalitní a islamizovaný stát chránící muslimské násilníky a trestající vlastence. Většina Arabů a Afričanů tam žije odděleně od původní populace v no-go zónách, kde je přítomnost bělochů stále méně a méně tolerována. Většina Arabů a Afričanů se nepovažuje za Francouze – ale přitom prohlašují, že jim Francie bude jednou patřit. Na konkrétních příkladech na to upozornil profesor Pařížské univerzity a autor 27 knih o Francii a o Evropě Guy Millière. Muslimští imigranti skandují na ulicích „Smrt Francii“ a rabují.

Muslimská populace ve Francii v příštích letech raketově poroste. Ekonom Charles Gave nedávno napsal, že do roku 2057 bude mít Francie muslimskou většinu.

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím. Spolu to zvládneme. 😉

https://ct24.ceskatelevize.cz/…/2968283-zlocinci-na-francou…

2019-11-12T16:48:16+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0