Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tak a „dobří syrští sirotci“ se nám zase vracejí. :-) Ministr vnitra Jan Hamáček z ČSSD vyzval Řecko, aby poskytlo seznam 40 konkrétních dětí bez doprovodu, které by Česko mohlo přijmout.

Aktualita

Radim Fiala: Tak a „dobří syrští sirotci“ se nám zase vracejí. :-) Ministr vnitra Jan Hamáček z ČSSD vyzval Řecko, aby poskytlo seznam 40 konkrétních dětí bez doprovodu, které by Česko mohlo přijmout.

Na základě seznamu by poté prý české úřady prověřily, jestli dotyčné děti nepředstavují bezpečnostní riziko. Takže to jednoznačně znamená, že je Hamáček ochoten přijmout „syrské sirotky“. 🙁 My, na rozdíl od pana Hamáčka a ČSSD, jasně odmítáme přijímání nelegálních imigrantů i takzvaných „sirotků“. 😉

Nedivím se, že pan Hamáček je ochoten „sirotky“ z muslimských zemí přijmout. “Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti,“ řekl předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček. „Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace,“ tvrdí ČSSD ve svém programu…

„Podle oficiálních řeckých statistik se v řeckých táborech nachází primárně nezletilí z Afghánistánu a Pákistánu, přičemž drtivá většina je starší čtrnácti let. Navíc se nejedná o sirotky, ale nezletilé bez doprovodu, kteří mají rodiče nebo příbuzné,“ uvedl rovněž Hamáček, který říká, že je ochoten přijmout syrské sirotky, ale ne Afghánce a Pákistánce starší 14 let.

Hnutí SPD přijímání „syrských sirotků“ zásadně odmítá, protože v Sýrii mají vlastní zařízení pro takovéto děti a odmítáme tento faktický únos příslušníků cizího státu do naší země. Navíc i sama Syrská arabská republika tuto věc odmítá. Celou kampaň vnímáme pouze jako propagandu europoslankyně KDU-ČSL Šojdrové a dalších neziskových organizací parazitujících na migraci a jako citové vydírání, které má otevřít dveře masové imigraci. Nejprve přijmeme „sirotky“ a po čase se náhle objeví celé rodiny, které je pak budou chtít „sjednotit“. Díky sjednocování rodin přichází do Německa další tisíce imigrantů.

Samozřejmě nikdo nemá ani důkaz, jestli to jsou vůbec skutečně sirotci či nikoliv. Z německých statistik navíc vyplývá, že většina tzv. dětských migrantů lže o svém věku a jsou ve skutečnosti mnohem starší.

Již před pár měsíci Tomio zveřejnil oficiální dopis, který mu syrské velvyslanectví v Praze na jeho žádost zaslalo, ve kterém se syrská vláda veřejně ohradila proti tomuto nezákonnému obchodování se syrskými občany, jelikož je Sýrie „schopna se v případě jejich návratu o tyto své občany plně postarat, mají k tomu zřízená i zařízení a navíc, podle syrských zákonů se jedná o únos, jelikož syrské zákony neumožňují adopci syrských občanů do zahraničí“.

Připomínám, že v syrském hlavním městě Damašku po celou dobu funguje česká ambasáda, takže má Česká republika navázány se Sýrii standardní bilaterální vztahy, na většině území je klid a mír a život běží normálním tempem. Do Sýrie cestují i české oficiální návštěvy.

V naší zemi máme též dost vlastních sirotků a ti potřebují naši pomoc v první řadě. Ne, abychom propagandisticky přijímali cizí sirotky – ať už ze Sýrie, Afghánistánu či Pákistánu – a na naše sirotky se pořádaly veřejné sbírky. Máme též oficiální vyjádření ze syrské ambasády, které praví, že syrské právo neumožňuje adopci syrských sirotků do zahraničí. Ambasáda napsala, že správná cesta je pomoc na území Sýrie, protože tamní sirotci nejsou na prodej.

Též je potřeba připomenout, že válka v Sýrii již končí a je třeba, aby se migranti a uprchlíci vrátili zpátky do Sýrie, neboť jim již nehrozí bezprostřední ohrožení a bude potřeba každého občana Sýrie, aby pomohl obnovit svou zemi, kterou ve spolupráci s USA ničily islámští teroristé.

Pomáhat cizím lidem v nouzi můžeme, ale nejprve musíme zajistit potřeby našich občanů. Čeští občané jsou pro nás na prvním místě. A pokud máme pomáhat opravdovým uprchlíkům, tak v jejich zemi.

2019-11-14T11:20:11+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0