Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je vážně neuvěřitelné. Očekává se, že devět osob podezřelých z členství v Islámském státu, které byly zadržovány v Turecku, bude do pátku deportováno do Německa, aniž by byly následně v Německu zatčeny.

Aktualita

Radim Fiala: To je vážně neuvěřitelné. Očekává se, že devět osob podezřelých z členství v Islámském státu, které byly zadržovány v Turecku, bude do pátku deportováno do Německa, aniž by byly následně v Německu zatčeny.

Nebyl na ně vydán zatykač. Pravděpodobní džihádisté (s německým občanstvím) se tak budou pohybovat na svobodě! Tohle už opravdu není neschopnost, nebo náhoda. Sluníčkáři a globalisté podle mého názoru připravují a praktikují cílenou genocidu původních evropských národů! Pokud nechcete, aby evropské národy byly zničeny a vyhlazeny, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme. 😉

Je známo, že některé evropské vlády samy přijímají zpět do evropských zemí bojovníky Islámského státu (s občanstvím evropských států), kteří se zde v Evropě volně pohybují, a sluníčkářské vlády a úřady nemají mnohdy ani informace, kde se tito islámští vrazi a džihádisté potulují!

Džihádističtí vrazi místo toho, aby byli popraveni nebo hnili v kriminále, v pohodě využívají výhod evropského sociálního systému…

Švédská televize dělala anketu s úředníky v pěti švédských městech – Göteborgu, Stockholmu, Örebro, Malmö a Boråsu – které jsou domovem většiny ze 150 navrátilců z Islámského státu a zjistila, že tito úředníci vědí o místě pobytu maximálně 16 dospělých a 10 dětí…!!!

Podle výroční zprávy Europolu se 45 procent britských džihádistů, kteří cestovali do Iráku a Sýrie během vzniku Islámského státu v Iráku a Sýrii (ISIS), nyní bezpečně vrátilo zpět do Spojeného království. Bill Gartner v článku The Telegraph uvedl, že pouze 40 ze 400 vrácených džihádistů bylo stíháno za teroristické aktivity na Blízkém východě. Britská vláda se bohužel nesnaží stíhat velké množství vraždících džihádistických bojovníků , ale chce je prý „reintegrovat“ do britské společnosti. Vymlouvají se, že kdyby prý britská vláda stíhala všechny vracející se džihádisty, riskovala by „ztrátu generace“.

Podle odhadů ICSR se do západní Evropy vrátilo kolem 1 765 bojovníků IS a do východní Evropy 784.

Do Rakouska se například z 250 bojovníků IS vrátilo 93. Do Belgie se z 500 bojovníků IS vrátilo 123. Do Británie se z 850 bojovníků IS vrátilo 425. Do Dánska se ze 145 bojovníků IS vrátilo 72. Do Francie se z 1 900 bojovníků IS vrátilo 400. Do Itálie se ze 129 bojovníků IS vrátilo 11. Do Nizozemska se z 300 bojovníků IS vrátilo 60. Do Španělska se z 210 bojovníků IS vrátilo 30.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše domovy, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

https://echo24.cz/…/turecko-posle-do-nemecka-devet-podezrel…

2019-11-14T20:15:09+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0