Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Sociální sítě a Facebook jsou podle ministra vnitra a šéfa ČSSD Jana Hamáčka škodlivé

Aktualita

Radim Fiala: Sociální sítě a Facebook jsou podle ministra vnitra a šéfa ČSSD Jana Hamáčka škodlivé

„Facebook je dnes obrovské nebezpečí pro demokracii,“ řekl doslova Hamáček v Lidovém domě. Hamáček podle mě dokazuje, že je nepřítelem demokracie a svobodné výměny názorů a že demokracii vážně škodí. Jediným nebezpečím pro demokracii je dnes ve skutečnosti cenzura a potlačování svobodné diskuse či označování lidí, kteří mají jiný názor, za šiřitele „předsudečné nenávisti“, jak činí pan Hamáček a ministerstvo vnitra. Podpořte nás prosím a společně se proti nepřátelům svobody a demokracie ubráníme. 😉

Ale prohlášení pana Hamáčka se nedivím. Ze slov Hamáčka, které před časem citoval Deník, podle mě vyplývá, že by rád trestně stíhal kritiky a odpůrce nenávistné ideologie islámu. „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji,“ řekl Hamáček. Přitom je naopak jasné, že naopak islám je zaměřen proti židům a jsou zaznamenány protižidovské výroky proroka Mohameda, kterými se muslimové musí řídit.

Předseda ČSSD Jan Hamáček je jasným obhájcem nenávistného islámu. „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti,“ řekl například Hamáček.

Z Lidového domu přichází předlistopadová „lidová demokracie“, kterou dnes její sluníčkářští zastánci nazývají „liberální demokracií“.

Podpořte nás prosím a společně se proti nepřátelům svobody a demokracie ubráníme. 😉

https://www.idnes.cz/…/cssd-tricate-vyroci-hamacek-buzkova-…

2019-11-15T13:35:23+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0