Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Akce aktivistů Milionu chvilek je pokusem majdanizovat politiku. Jde o zásadní popírání respektu k výsledkům demokratických voleb.

Aktualita

Radim Fiala: Akce aktivistů Milionu chvilek je pokusem majdanizovat politiku. Jde o zásadní popírání respektu k výsledkům demokratických voleb.

Demokracie je spojena i s odpovědností přijímat výsledek vůle voličů. Akce je spojena s představiteli politických stran takzvaného demobloku a pro zájmy těchto stran zneužívá výročí 17. listopadu. Iniciativu podporují ODS, Piráti, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN a vytváří tak novou neototalitní „Národní frontu“. Tyto strany sice podporují podobně jako nacisté a komunisté „vládu ulice“, ale současně odmítají přímou demokracii a referendum (nebo ho navrhují jen v krajně okleštěné formě).

Akce Milionu chvilek je přesným opakem toho, co organizátoři hlásají. Ve skutečnosti usilují o diktát popírající demokracii jako soutěž volebních programů a idejí. Jednají s podporou politických neziskových organizací a v zájmu nadnárodního řízení České republiky globalisty z EU.

Pokud by tyto strany a iniciativa Milion chvilek pro demokracii opravdu hájily demokracii, tak by respektovaly výsledek demokratických voleb a podpořily by i referendum. Tyto strany ale podporují nátlak a vládu ulice – podobně jako komunisté a nacisté.

2019-11-16T15:44:50+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0