Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Pane starosto Novotný, jste uboze trapná politická kategorie.

Aktualita

Radim Fiala: Pane starosto Novotný, jste uboze trapná politická kategorie.

Až jednou napíšou,že některý politik pro upoutání médií a voličů snědl vlastní h.ovno, jsem si téměř jist, že v článku bude Vaše jméno.

Starosta Řeporyjí Novotný píše urážlivý dopis prezidentu Putinovi a chce postavit pomník vlasovcům. Pan Novotný má vše prokalkulováno. Potřebuje se zviditelnit, a tak si vybral téma, které je politicky a mediálně atraktivní. Musíme být protiruští, jinak ohrožujeme pořádek v EU.

Pan starosta nasadil tvrdou notu a samozřejmě doufá v politickou kariéru. Musíme být proti Číně a proti Rusku. To je politický požadavek, kterému se dnes tleská. Za pár let budeme s politickou diplomacií pana Novotného obchodovat jak s Čínou, tak s Ruskem pouze přes Německo. Za politickou válku s Ruskem a Čínou zaplatíme. Doufám, že jen penězi. Pokud by se to zvrtlo, a to není vyloučené, neboť v každém století se Evropa vydá hledat v Rusku válečné štěstí, tak doufám, že pan starosta bude aktivní a objeví se v první řadách nového Drang nach osten společně s těmi, kteří mu tleskají.

V květnu v Praze vlasovci hledali alibi. To je vše! Když ho nenašli, odtáhli. Ano, v jejich řadách byli nešťastníci hledající záchranu života, ale také masoví vrazi vraždící v řadách Waffen SS a spolupracovníci protipartyzánských komand gestapa.

Pane starosto, jste uboze trapná politická kategorie. Až jednou napíšou,že některý politik pro upoutání médií a voličů snědl vlastní h.ovno, jsem si téměř jist, že v článku bude Vaše jméno.

2019-11-28T11:46:07+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0