Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Jestli přijedeme do Čech, přijedeme zabíjet, nenávidíme nevěřící, psala islámská teroristka, švagrová pražského imáma Sámera Shehadeha ze Sýrie své matce.

Aktualita

Radim Fiala: Jestli přijedeme do Čech, přijedeme zabíjet, nenávidíme nevěřící, psala islámská teroristka, švagrová pražského imáma Sámera Shehadeha ze Sýrie své matce.

„Kdybychom přijeli do ČR, tak bychom přijeli, abychom zabili co nejvíce lidí,“ cituje dokument obžaloby švagrovou Shehadeha. A podle sluníčkářů prý islámský terorismus v ČR není hrozba… BIS dokonce za největší hrozbu pro ústavnost označuje “proruské aktivisty”! Opět se ukazuje, že islám, multikulturalismus a imigrace jsou pro nás hrozbou a že není pravda to, co tvrdí BIS, tedy že jsou u nás muslimové umírnění. Vedení českých muslimů je napojeno na saudskoarabské wahhábisty, kteří propagují pravověrnou, tedy nenávistnou interpretaci islámu.

Skupina okolo Shehadeha je obžalována z účasti na teroristické skupině a z podpory, propagace a financování terorismu! BIS ale za největší hrozbu pro ústavnost označuje “proruské aktivisty”!

V komunikaci zachycené policií během září a října 2017 Shehadehova švagrová rodině sděluje, že je teroristkou, že jí nikdo nemanipuluje a že je v Sýrii dobrovolně. Z dokumentu citoval server SeznamZprávy.cz. Své matce také sdělila, že se k ní sice musí chovat slušně, ale že je pro ni nepřítelem, protože je nevěřící.

„Nenávidím nevěřící,“ napsala žena, jež své matce poslala několikrát fotografie, na nichž pózuje v nikábu, s útočnou pušku Kalašnikov AK-47 v ruce. Napsala též, že jejich vzorem je Usáma bin Ládin. A když prý na Západě zahyne hodně lidí, jsou ona a její spolubojovníci šťastní a radují se z toho…

Všichni tři obžalovaní, podporovali organizaci an-Nusra (od ledna 2017 vystupuje pod názvem Haját Tahrír aš-Šám – Shromáždění pro osvobození Levanty), která je spjatá s al-Káidou.

Opět se ukazuje, že islám, multikulturalismus a imigrace jsou pro nás hrozbou a že není pravda to, co tvrdí BIS, tedy že jsou u nás muslimové umírnění. Vedení českých muslimů je napojeno na saudskoarabské wahhábisty, kteří propagují pravověrnou, tedy nenávistnou interpretaci islámu. Připomeňme předáka muslimů Vladimíra Sáňku, který šířil extrémně islámskou salafistickou knihu Základy tauhídu. „O jejich zášti proti šíitům, Židům a křesťanům a představitelům (vládám) sekulárního Západu není pochyb,” napsali žalobci o salafistech.

Připomeňme muslima Dominika Kobulnického, který je obžalován z přípravy teroristického útoku v Praze, za což mu hrozí až patnáctiletý trest vězení. Kriminalisté na konci roku 2017 nalezli v jeho bytě chemikálie k výrobě výbušnin a návodná videa. Doma měl chemické látky i časovače. Vysoce hořlavé a výbušné látky pak skladoval v panelovém domě.

Exmuslim Lukáš Lhoťan ve své knize Islám a islamismus v ČR upozornil na to, že čeští muslimové a české mešity jsou financovány z wahhábistické extrémně islámské Saudské Arábie. V českých mešitách se šíří wahhábismus.

Již v roce 2012 Lhoťan také upozornil, že v roce 2000 uspořádaly Islámské nadace v České republice sbírku na pomoc pro „Palestinu“ a na základě zkoumáni interních dokumentů Islámské nadace v Brně se objevilo znepokojující zjištění, že tyto finanční prostředky mohly skončit v rukou palestinských teroristů, možná i samotného Hamasu. Podle dokumentu, který Lhoťan zveřejnil, došlo ke konci roku 2000 ke komunikaci mezi Muneebem Hasanem Alrawim (tehdy ještě používal místo Alrawi Muhammad) a známým muslimským extremistou Jusufem Qaradawim.

Jusuf Qaradawi je podporovatelem a ideologem islamistických hnutí, například Hamasu a Muslimského bratrstva, má zakázány vstup do několika západních zemí a to z důvodu podpory terorismu. Je znám také tím, že veřejně v pořadu televizní stanice al Džazírá propaguje teroristické útoky na izraelské civilisty, americké vojáky a jejich spojence (tedy i Českou republiku) v Iráku a pronáší nábožensky motivované projevy nenávisti a zášti na adresu židů…

Čeští muslimové podporují terorismus. Bude nám ještě někdo tvrdit, že jsou umírnění?

https://www.seznamzpravy.cz/…/jestli-prijedeme-do-cech-prij…

2019-11-29T19:07:26+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0