Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ministr zahraničí Tomáš Petříček za ČSSD je pro to, aby Česká republika přijala „děti“ imigrantů.

Aktualita

Radim Fiala: Ministr zahraničí Tomáš Petříček za ČSSD je pro to, aby Česká republika přijala „děti“ imigrantů.

Řekl to v ČT. Hnutí SPD je jasně proti tomu. 😉 Ale u Petříčka se tomu vůbec nedivíme, když dělal asistenta europoslanci ČSSD Pochemu, který podporoval kvóty na imigranty. Tomuto prohlášení Petříčka se rovněž nedivíme, když předseda ČSSD Jan Hamáček řekl, že islám je pro lidstvo důležitý a že má nezastupitelnou úlohu ve vývoji lidské společnosti. Není též divu, když má ČSSD ve svém Dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Podpoře nás a společně se proti těmto hrozbám ubráníme. 😉

Petříček svůj postoj k imigrantským „dětem“ potvrdil i na Twitteru. „Můj osobní postoj je, že bychom měli dětské válečné uprchlíky přijmout, ale bez kamer a fotících se politiků. Pojďme to udělat bez zbytečné hysterie na obou stranách, aby to byl skutečně humanitární čin, nikoliv PR akce kohokoliv,“ napsal Petříček.

Hnutí SPD odmítá tyto „děti“ přijmout, protože i ty představují bezpečnostní riziko. Jde jen o trojského koně, jak sem dostat další imigranty jako v pohádce o jezinkách… Děti imigrantů také bývají infikovány džihádismem a na Západě páchají kriminalitu.

Pomáhat cizím lidem v nouzi můžeme, ale nejprve musíme zajistit potřeby našich občanů. Čeští občané jsou pro nás na prvním místě. A pokud máme pomáhat opravdovým uprchlíkům, tak v jejich zemi.

Hamáček řekl o islámu: „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.“

Další jeho proislámský výrok zveřejnil Deník: „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji.“ Hospodářské noviny informovaly o tom, že Hamáček překvapil, když řekl, že islám je pro lidstvo důležitý. „Úkolem evropských politiků je zdůrazňovat, že se boj vede proti teroristům, ne proti islámu,“ řekl předseda sociální demokracie.

Není divu, když má ČSSD ve svém Dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád.

„Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace, a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje,“ tvrdí ČSSD ve svém zásadním programovém dokumentu.

„Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec,“ říká sociální demokracie ve svém programu.

Takže multikulturalismus, nový světový řád, imigrace, islám a nadvláda Evropské unie, toto vše je moderní tvář ČSSD. Všechny tyto věci hnutí SPD odmítá. Pokud je odmítáte taky, podpoře nás společně se proti těmto hrozbám ubráníme. 😉

https://www.ceskatelevize.cz/…/1096898594-…/219411000371126/

2019-11-29T19:10:14+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0