Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Neuvěřitelné rozhodnutí Nejvyššího soudu, které podle našeho názoru de facto podporuje islamizaci naší země!

Aktualita

Radim Fiala: Neuvěřitelné rozhodnutí Nejvyššího soudu, které podle našeho názoru de facto podporuje islamizaci naší země!

Na stranu somálské žačky, která nemohla na pražské Střední zdravotnické škole na základě školního řádu nosit hidžáb, tedy muslimský šátek, se v pátek postavil Nejvyšší soud. Podle něj zákaz nošení šátku při teoretické výuce neměl žádný legitimní cíl. Připomínám, že už jsme předložili návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a ostatní strany blokují. Ve svém úsilí ale nepolevíme. Musíme též zamezit islámské imigraci, protože muslimové, když se někam nastěhují, neustále stupňují své požadavky. Šátky to začíná a prosazením práva šáría to končí.

Česká republika podle Nejvyššího soudu musí akceptovat a tolerovat náboženský pluralismus, nesmí diskriminovat či naopak bezdůvodně zvýhodňovat některý z náboženských směrů. Podle našeho názoru by ale mělo být nelegální propagování nenávistné islámské ideologie. Nelze tolerovat propagaci nenávistné ideologie, která z “nevěřících” dělá podřadné bytosti. Navíc pokud se do naší země někdo přistěhuje, měl by se asimilovat a přizpůsobit našim hodnotám a zákonům.

Toto soudní rozhodnutí je podle našeho názoru drzou provokací, jejímž cílem je prosadit projevy radikálního islámu na české školy. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) naopak prosazuje zákaz propagace islámského práva šaría na území České republiky. Ve stejném duchu nám tu příště může muslimský učeň v řeznictví požadovat, že nebude dělat jitrnice, protože je prase nečisté zvíře.

Zahalování na veřejnosti zakázalo šest zemí v Evropě včetně Francie, Belgie, Bulharska a Lotyšska. Předloni schválil zákaz rakouský parlament, od loňského srpna platí restrikce v Dánsku. Dle našeho návrhu by zákaz platil na veřejných prostranstvích a ve veřejně přístupných budovách s výjimkou případů, kdy zahalování obličeje souvisí „s plněním zákonné povinnosti, výkonem povolání, umělecké nebo sportovní činnosti nebo vyplývá ze zdravotních důvodů“. Postoj vlády hnutí ANO a ČSSD ukazuje, že se nechce jasně postavit proti islámskému extrémismu.

https://www.novinky.cz/…/nejvyssi-soud-se-zastal-somalske-s…

2019-12-06T15:29:14+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0