Radim Fiala: Jak informoval Hungary Today, maďarský státní tajemník na ministerstvu obrany Szilárd Németh varoval, že se na západním Balkáně shromáždilo přes 100 000 migrantů, kteří mají potenciál zaplavit Evropu, a vše může vést ke krizi podobné migrační krizi v roce 2015.

09/12 2019
Podporujeme maďarského premiéra v boji proti nelegální imigraci. Musíme být ale připraveni chránit naše hranice i sami! EU to za nás neudělá, EU imigraci naopak napomáhá. Nemeth uvedl, že se na západním Balkánu shromáždilo přibližně 100 000 migrantů a uvedl, že pokud je „uvolněni na maďarské hranici by mohlo přinést velké potíže, a my se na tuto možnost musíme připravit“. Minulý pátek maďarská policie oznámila, že objevila dvě podzemní chodby používané migranty k nelegálnímu vstupu do Maďarska ze Srbska. Krátce po objevení byli ve vesnici Asotthalom, kde byly nalezeny tunely, zatčeny desítky migrantů. Minulý týden maďarské bezpečnostní síly zachytily 600 lidí, kteří se pokoušeli přejít do Maďarska ze Srbska, oproti přibližně 80 ve stejném týdnu v roce 2018. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. ;-) http://www.prvnizpravy.cz/…/madarsko-na-balkane-se-shromaz…/ https://hungarytoday.hu/fidesz-convenes-anti-immigration-c…/