Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Norsko je další země zničená imigrací a islamizací a je pro nás odstrašujícím příkladem, kam to nesmíme nechat dojít.

Brutální útoky imigrantů ničí kdysi pověstnou skandinávskou idylku. Do roku 2040 bude mít hlavní město Oslo z poloviny imigrantskou populaci. Přistěhovalci – zejména Palestinci, Iráčané a Afghánci – páchají násilnější trestné činy než ostatní občané Norska (včetně jiných skupin přistěhovalců), migranti byli nadměrně zastoupeni v 65 z 80 kategorií trestných činů. Tohle v naší zemi nechceme. Společně se ubráníme. 😉

Například minulý měsíc centrem Osla otřásla vlna násilí. Na původní Nory se zaměřují mladé gangy složené z pěti až deseti přistěhovalců. K útokům dochází hlavně o víkendech. Jen v sobotu 19. října bylo v sobotu zaznamenáno až 20 takových útoků, přičemž oběti utrpěly různé stupně zranění.

Kupříkladu skupina mladých mužů z Blízkého východu byla zatčena za útok na dvacetiletého muže ve West Endu v Oslu. Podle policie byl opakovaně kopán do hlavy, zatímco ležel na zemi. Následující víkend se Kurdové a Turci v Oslu dali do boje mezi sebou, vyplenili autoservis a zničili několik aut.

V hlavním městě Oslo žije jedna třetina všech migrantů, kteří nyní tvoří 14 procent norské populace. Nyní přibývá stále více lidí ze Středního východu. Největší skupiny přistěhovalců jsou ze Somálska, Pákistánu, Iráku a Sýrie.

Podle oficiálních statistik je největší skupina 22 000 lidí od roku 2015 z Pákistánu. Dalších 13 až 14 000 přistěhovalců pochází z Polska, Švédska a Somálska. V některých částech města, jako jsou Stovner, Alna a Søndre Nordstrand, je podíl cizinců přes 50 procent.

Podle odhadu z roku 2012 bude mít 70 procent přistěhovalců první a druhé generace v Oslu do roku 2040 cizí kořeny a bude představovat polovinu populace.

Přistěhovalci – hlavně Palestinci, Iráčané a Afghánci – páchají násilnější trestné činy než Norové (včetně jiných skupin přistěhovalců), migranti byli nadměrně zastoupeni v 65 z 80 kategorií trestných činů. Největší nesrovnalost byla v domácím násilí: Přistěhovalci ze zemí mimo západní země byli obviněni z těchto zločinů osmkrát častěji. Také zde jsou příliš zastoupeny znásilnění a vraždy.

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Norsko, Švédsko, Francie, Německo či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme. 😉

2019-12-17T10:38:32+02:00