Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Piráti jako správní neomarxisté prosazují zostřování „třídního boje“ a hledání vnitřního i vnějšího nepřítele.

Místo „amerického brouka“ mandelinky bramborové nyní bojují s „čínskou chobotnicí“ v Praze a chtějí zřízení vyšetřovací komise pro “vyhodnocení vlivu autoritářských režimů na vnitřní záležitosti českého politického systému”.

Připomíná to hon na čarodějnice, boj proti „židovskému spiknutí“ a nový mccarthismus s hledáním nepřátelských špionů. Všechny tyto věci hnutí SPD odmítá a prosazuje obranu demokracie, suverenity, svobody slova a volné diskuse o naší vnitřní i zahraniční politice v naší zemi. 😉

Snažit se prosazovat politiku všech azimutů po vzoru legendárního francouzského prezidenta de Gaulla a snažit se mít korektní vztahy se všemi sousedy a se světovými velmocemi včetně Ruska a Číny je racionální postoj a nesmí být záminkou pro politickou perzekuci, špehování a šikanu. Nepotřebujeme, aby nám tu znovu někdo poroučel, že musíme být s Evropskou unií a USA na věčné časy a nikdy jinak. 🙂

Česká republika musí prosazovat svou suverénní zahraniční politiku, která bude výhodná pro naši zemi. 😉

2019-12-17T10:40:10+02:00