Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: ČSSD je už směšná a trapná. A především asociální.

Aktualita

Radim Fiala: ČSSD je už směšná a trapná. A především asociální.

Opět otočila a nepodpoří náš návrh na zvýšení rodičovské pro všechny rodiny, které na ni mají spravedlivý nárok. Ve skutečnosti se nejedná o sociální demokracii, ale stranu naprosto asociální, protože kašle na rodiny s dětmi.

Náš návrh zákona (respektive pozměňující návrh) je, že by se měla rodičovská zvýšit z 220 tisíc na 300 tisíc korun VŠEM rodinám, které mají dítě mladší čtyř let. Sociální demokraté společně s ANO a KSČM totiž původně minulý měsíc ve Sněmovně proti tomuto našemu návrhu hlasovali! Nyní ale návrh na rodičovskou PRO VŠECHNY maminky s dětmi do 4 let podpořil Senát, takže se zákon vrací znovu do Sněmovny. Komunisté ale již bohužel prohlásili, že opět zvýšení pro všechny rodiny s dětmi nepodpoří. A ČSSD také ne. Pro hnutí SPD je pracující a slušná rodina na 1. místě! 😉

Kvůli hlasům koalice ANO, ČSSD a KSČM byl tento náš návrh, aby se rodičovská zvýšila všem těmto rodinám zamítnut, čímž bylo poškozeno 70 tisíc rodičů. Jsme rádi, že návrh hnutí SPD převzal Senát. Asociální ČSSD opět otočila a svým hlasováním poškodí rodiče s dětmi.

Pro hnutí SPD je rodina na 1. místě. Připravili jsme i řadu dalších návrhů, které mají výrazně pomoci rodinám. Tak nám držte palce, ať se nám podaří prosadit zvýšení rodičovské pro všechny příslušné rodiny, snížení daní pracujícím rodinám i zavedení manželských půjček. To by byly pro pracující rodiny s dětmi pěkné vánoční dárky, nemyslíte?

#rodinanaprvnimmiste

2019-12-17T14:07:31+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0