Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Řecko varuje před masovou migrační krizí a jeho vláda sdělila, že za poslední půlrok dorazilo do země z Turecka 45 tisíc migrantů.

Aktualita

Radim Fiala: Řecko varuje před masovou migrační krizí a jeho vláda sdělila, že za poslední půlrok dorazilo do země z Turecka 45 tisíc migrantů.

Atény očekávají dalších 100 tisíc! Tábory jsou prý ale už nyní přeplněné. Podle hnutí SPD je třeba nelegální imigranty deportovat pryč z Evropy. Co myslíte Vy? 🙂

Příliv imigrantů i nedaleko od našich hranic sílí. Situace na tzv. balkánské cestě se zhoršuje. Hlavně Slovinsko čelí náporu migrantů. Do začátku listopadu dorazilo nelegálně do země 14 tisíc lidí – hlavně z Alžírska, Afghánistánu, Sýrie a Íránu. Ve srovnání s předchozím rokem narostla migrace o více než 72 procent!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie, které nám ale Babišova vláda ANO, ČSSD a KSČM blokuje. Podpořte nás a ubráníme naši zemi.

2019-12-19T16:40:38+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0