Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Máme tady výsledky klima-hysterické politiky EU. Rodinné domy budou od ledna dražší o 13 až 30 procent kvůli přísnějším normám Evropské unie. Říká to průzkum firmy Stiebel Eltron.

Aktualita

Radim Fiala: Máme tady výsledky klima-hysterické politiky EU. Rodinné domy budou od ledna dražší o 13 až 30 procent kvůli přísnějším normám Evropské unie. Říká to průzkum firmy Stiebel Eltron.

V Bruselu spolu s „klimatickou nouzí“ vládne nouze a nedostatek zdravého rozumu. Hnutí SPD diktát Bruselu odmítá a ukazuje se, že je EU nereformovatelná. Podpořte nás a dostaneme se unijního žaláře národů zpět na svobodu. 😉

„Přísnější normy se dotknou především rodinných domů, které se nově musí stavět s téměř nulovou spotřebou energie,“ uvedla marketingová manažerka firmy Stiebel Eltron Dana Stloukalová. Nová pravidla, která se týkají zejména vytápění, zdraží prý novostavby v průměru o 13 procent. Šestina dotázaných odborníků se domnívá, že to bude o 20 procent, desetina dokonce míní, že se nové projekty zdraží o 30 procent.

Boj proti CO2 výrazně poškozuje ekonomiku Evropy. V rámci této politiky musíme nesmyslně pěstovat a dotovat řepku kvůli biopalivům, dotovat fotovoltaiku solárním baronům, musí se stavět domy „s nulovou spotřebou energie“, které prodražují možnost pořídit si vlastní bydlení, řepka olejka zamořuje krajinu alergeny a jejím pěstováním trpí půda i celá krajina.

Ano, je nutné bojovat proti suchu. Ale finanční prostředky je nesmyslné dávat do omezování emisí CO2, ale je potřeba zamezit dalšímu zabírání půdy pro stavbu skladů i továren – je nutné, aby se pro výstavbu využily již zabetonované či asfaltované brownfieldy, nikoli zemědělská půda či půda, kde je zeleň. Je potřeba podpořit sázení stromků a zeleně, která by v krajině zadržovala vodu a vlhkost, a podpořit tvorbu rybníčků a jezírek. Stejně tak je třeba podpořit pěstování plodin, které zamezují erozi – čili je nutné zastavit dotování řepky.

Hnutí SPD diktát Bruselu odmítá a ukazuje se, že je EU nereformovatelná. Podpořte nás a dostaneme se unijního žaláře národů zpět na svobodu. 😉

https://www.euro.cz/…/rodinne-domy-budou-o-13-procent-drazs…

2019-12-20T12:02:51+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0