Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět, varuje kardinál.

Aktualita

Radim Fiala: Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět, varuje kardinál.

Jsem rád, že rozumné hlasy proti masové imigraci a islamizaci se ozývají i v Katolické církvi. Černošský kardinál Robert Sarah z africké Guiney před časem kritizoval tu část církve, která používá Boží slovo k podpoře migrace. „Církev nemůže spolupracovat s touto novou formou otroctví, která se stala masovou migrací,“ řekl.

„Pokud Západ bude pokračovat v tomto smrtelném způsobu, je zde velké riziko, že kvůli nedostatku porodů zmizí napaden cizinci, stejně jako Řím byl napaden barbary… Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět. A totálně tím změníme kulturu, antropologii a morální vizi,“ poznamenal rodák z převážně muslimské země Guinea, o jehož slovech informoval server Daily Mail. S jeho slovy nelze než souhlasit.

Musíme bránit naši evropskou civilizaci založenou na křesťanských kořenech a zabránit islamizaci a masové imigraci, nebo to naše evropské národy úplně zničí a zničí to i křesťanství, protože islám je podle našeho názoru nenávistná expanzivní agresivní ideologie.

Již jsme předložili v parlamentu zákony zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie a islámského zahalování, ale vláda a ostatní strany to bohužel blokují. Pokud chcete, aby se naše země ubránila, podpořte nás prosím. 😉

https://www.dailymail.co.uk/…/African-Catholic-cardinal-bra…

2019-12-21T15:43:46+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0