Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Do Libye se v tuto chvíli přesunují turečtí žoldnéři ze Sýrie a Turecko se fakticky zapojilo do občanské války v Libyi.

Aktualita

Radim Fiala: Do Libye se v tuto chvíli přesunují turečtí žoldnéři ze Sýrie a Turecko se fakticky zapojilo do občanské války v Libyi.

Došlo již k sestřelení tureckého letounu a je zřejmé že Turecko chce získat vliv nad druhou zásadní branou migrace do Evropy. Hrozí další zesílení migrace a posílení vlivu Turecka vedeného prezidentem Erdoganem, který patří k Muslimskému bratrstvu.

Turecko vysílá vojska do Libye! Nic nám nehrozí, žádná krize prý nebude! Jsme v bezpečí a blahobytu, slyšíme falešné ujišťování. Vláda zřejmě čerpá informace jen z České televize. Včera schválil turecký parlament invazi turecké armády v Libyi.

Turecko je přitom člen NATO a jasně se ukazuje paralyzování této organizace. Je nutné se probrat z falešných iluzí a začít myslet na zájmy naší země. Musíme budovat bezpečnostní spolupráci v rámci V4 plus a přestat budovat naši armádu pro expedice NATO. V NATO může být buď Česká republika, nebo Turecko. Naše armáda nepotřebuje zbraně pro expedice, ale novou koncepci směřující k obraně hranic a území České republiky.

2020-01-03T10:36:15+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0