Radim Fiala: V noci útočil Írán raketami na základny USA v Iráku. Je jasné, že tím konflikt nekončí. Situace se může přechodně stabilizovat, ale je zřejmé, že probíhá geopolitický střet ohrožuje mír ve světě.

08/1 2020
Odpovědnost za destabilizaci nesou USA. Jako světová velmoc číslo jedna nezvládly svoji odpovědnost za mír a stabilitu. Je rozvráceno mezinárodní právo a fakticky je paralyzována OSN. Je skandální a proti všem pravidlům mezinárodního práva, že USA nechtějí vpustit zástupce Íránu, aby promluvil na Radě bezpečnosti OSN. Svět se stává stále méně bezpečný i pro Českou republiku. Musíme myslet na svoje zájmy. Je naivní představa, že budoucnost naší země zajistíme slepou poslušností v Bruselu, Berlíně a Washingtonu. Globalisté nepočítají s budoucností České republiky. Počítají jen své zisky a šíří svoji moc nad lidmi. Války, teror,migrace – to je vše nástroj k ovládání lidí a ničení jejich kultury a národů.