Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ministryně sociálních věcí za ČSSD Jana Maláčová říká, že pokud nedojde k důchodové reformě „hrozí v příštích letech, že si všichni důchodci v poměru k dnešku pohorší o 11 procent, nebo budeme muset masivně navyšovat věk odchodu do důchodu – a to nad 70 let.“

Hnutí SPD jednoznačně odmítá navyšování věku odchodu do důchodu či snižování finanční výše důchodů. Naše hnutí naopak podporuje zvýšení finančních prostředků na důchody a přináší řešení problematiky důchodů. Řešením je ekonomická podpora rodiny a projekt Rodina na 1. místě. Co si myslíte Vy? 🙂

Pracovat, mít rodinu a děti se musí vyplatit a stát zde musí říct jasné a pevné slovo. Je nutné opustit podporu osob parazitujících na sociálním systému, a naopak podpořit pracující rodiny s dětmi. To je jediná budoucnost naší země. Rodina je základní společenská a sociální jednotka státu. A dostatek dětí a produktivních občanů je zárukou dobrého fungování důchodového systému.

Stát musí přestat brát pracujícím rodinám s dětmi peníze na daních. Podpoříme rodiny obnovením manželských půjček, podpoříme znovu formu družstevního bydlení a obecní výstavbu bytů pro seniory.

Navrhneme také formou novely zákona o dani z příjmu významné zvýšení daňových odpočtů na děti – až do nulové sazby daně z příjmu. Nebudeme zvyšovat dávky, ale necháme lidem peníze, které si vydělají. Podporujeme tak pouze rodiny, které pracují. Vše podrobně na www.rodinanaprvnimmiste.cz. Co si myslíte Vy? 🙂

#rodinanaprvnimmiste

2020-01-15T10:37:55+02:00