Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ruský prezident Vladimir Putin v prosinci prohlásil, že některé země země nahrazují kvůli politické korektnosti pojem „otec“ a „matka“ pojmy „rodič 1“ a „rodič 2“ a řekl, že doufá, že se to nestane nikdy v Rusku.

Putin odkazoval na zákon, který přijala Francie a který zakazuje školám používat pojmy „otec“ a „matka“. Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi a udělá vše pro to, aby se takové genderové zrůdnosti neuchytily v naší zemi.

„Říkali jste, že slovo ´matka´ se nedá nahradit. Ukázalo se, že v některých zemích to jde. Je tam ´rodič číslo 1´a ´rodič číslo 2´. Doufám, že tohle nikdy nebudeme mít v Rusku,“ řekl ruský prezident Putin. Společně s ním říkám, že doufám, že tohle nikdy nebudeme mít v České republice. Odmítáme přejímat sluníčkářské nesmysly ze Západu a odmítáme svým rodičům říkat “rodič 1” a “rodič 2”.

Šílená neomarxistická genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní někteří genderisté dokonce tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit… A proč ne rovnou 1000? A proč ne 10 000? 🙂

Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi. Braňte ho spolu s námi! 😉

2020-01-15T20:03:35+02:00