Radim Fiala: To je nehorázné. V Itálii chtějí chtějí stíhat bývalého ministra vnitra Mattea Salviniho za to, že bojoval proti nelegální imigraci!

21/1 2020
Je vidět, že italský „deep state“, „bažina“, kope za zájmy globalistů a neomarxistů. Když nemohou Mattea porazit ve volbách, chtějí ho zavřít. To jsou totalitní praktiky! Hnutí SPD stojí za naším přítelem a spojencem Matteem Salvinim. Matteo, jsme s Tebou! Výbor italského Senátu schválil žádost soudu o zahájení vyšetřování Mattea Salviniho, který čelí obvinění ze zneužití pravomoci v souvislosti s blokádou záchranných lodí s migranty. Pokud by soud shledal lídra nejpopulárnější italské strany vinným, hrozilo by mu až 15 let za mřížemi. Zároveň by mu mohlo být zakázáno zastávat politickou funkci, což by mu zabránilo usilovat o post premiéra. Podobně nehorázné rozhodnutí je, že italský nejvyšší soud v pátek potvrdil, že německá kapitánka Carola Racketeová, která v minulém roce propašovala od libyjských břehů na ostrov Lampedusa stovky nelegálních afrických imigrantů, je nevinná. Dokonce soud rozhodl, že ji italská policie vůbec neměla právo zatknout a její Sea Watch 3 loď zabavit. Salvini, který slíbil, že zastaví migraci z Afriky, v červnu nařídil, aby 131 zachráněných migrantů zůstalo na lodi u Sicílie šest dní, tedy dokud jiné evropské státy neoznámily, že je přijmou. Soud v sicilské Katánii, který je zvláštním tribunálem, jenž má na starosti vyšetřování ministrů, minulý měsíc doporučil, aby byl Salvini souzen za nelegální zadržování migrantů na lodi pobřežní stráže. Informovala o tom ČTK. Vidíme, že globalisté chtějí zastrašit vlastence bránící suverenitu svých zemí. Matteo Salvini se zastrašit nedá a hnutí SPD také ne. Vlastenci evropských národů porazili Třetí říši a nedovolí vznik Čtvrté říše.