Radim Fiala: Snahou odstranit národní vlajky Brusel opět prokázal, že pošlapává národní identitu.

24/1 2020
Soustavné pošlapávání národní identity přicházející z neomarxistického multikulturního Bruselu je již do nebe volající. Vedení Evropského parlamentu (EP) přišlo s novým nařízením, které zakazuje, aby jednotliví europoslanci mohli mít na svých stolech při jednáních EP národní vlajky států, které reprezentují. Tento zákaz se týká europoslanců vlastenecké SPD, jelikož žádní jiní čeští europoslanci českou vlaječku na svých místech standardně neměli. Vedení EP považuje totiž nově i národní vlajky za banner, přičemž prý bannery, plakáty a jiné transparenty do jednacího sálu EP nepatří. Opět to potvrzuje snahy elitářů EU o smazání národních identit jednotlivých států, které chtějí nahradit jedním multikulturním nadnárodním superstátem. Hnutí SPD se proti takovému postupu tvrdě ohrazuje a zároveň oznamujeme, že naši europoslanci Hynek Blaško a Ivan David budou mít při jednání EP české státní vlajky na svých stolech i nadále. Stejně budou postupovat i europoslanci z celé frakce Identita a demokracie, ve které jsou naši europoslanci sdruženi společně s dalšími 71 europoslanci z dalších vlasteneckých hnutí z celkem devíti evropských států. Hnutí SPD jako jediné důsledně hájí naši národní suverenitu! Braňte ji spolu s námi. Česká republika na prvním místě!