Radim Fiala: Odmítáme snižování důchodů či zvyšování věku odchodu do důchodu, jak o tom mluví ministryně Maláčová.

26/1 2020
Naprostým neúspěchem je práce důchodové komise organizované ministryní Maláčovou z ČSSD. Opakuje se tak propadák z minulého volebního období, kdy volební komisi vedla ministryně Marksová-Tominová (také ČSSD). Komise fakticky navrhuje snížit garanci základní výše důchodu u většiny občanů. To je naprosto nepřijatelné, stejně jako spekulace o prodlužování délky věku odchodu do důchodu. Hnutí SPD má jasný záměr řešení problému. Důchodová reforma musí být zajištěna ráznou podporou pracujících rodin s dětmi. V našem průběžném systému si nikdo na důchod nespoří, ale děti platí na důchody rodičů! Náš program Rodina na prvním místě je základem pro vytvoření zdrojů pro zajištění důstojného stáří seniorů. Pokud budeme podporovat naše pracující rodiny, nemusíme mít starost o budoucnost. Vše podrobně na www.rodinanaprvnimmiste.cz. Co si myslíte Vy? :-) #rodinanaprvnimmiste