Radim Fiala: Švédové utíkají před islámskými imigranty a gangy a stěhují se do bezpečnějších oblastí.

03/2 2020
Vývoj některých obcí je jen předzvěstí toho, jak dopadne celé Švédsko a celá islamizovaná západní Evropa: kriminalita, nezaměstnanost, válka gangů, pumové útoky, ekonomický a sociální pokles… Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme. ;-) Gatestone Institute informoval, že například v letech 2012 až 2018 opustilo město Filipstad s 10 tisíci obyvateli 640 domorodých Švédů a do města se přistěhovalo 963 cizinců. Ti, kteří odešli, byli lidé v produktivním věku (20 až 64 let), a kvůli tomu daňové příjmy obce prudce klesly, což zhoršilo finanční krizi města. K největšímu přílivu imigrantů došlo během migrační krize v roce 2015. Filipstad byl jedním z měst, které v přepočtu na obyvatele přijaly nejvyšší podíl imigrantů. Ve Filipstadu je asi 750 dospělých ze Sýrie, Somálska, Eritreje, Afghánistánu a Iráku... V této skupině je velmi vysoká nezaměstnanost a úroveň vzdělání je velmi nízká. Nezaměstnanost mezi obyvateli města, kteří se narodili v mimoevropských zemích je kolem 80 procent. Novinářka Lotta Gröning ve švédském deníku Expressen nedávno napsala, že dle zprávy Švédské asociace místních samospráv a regionů měla každá čtvrtá obec a každý třetí region v roce 2018 rozpočtový schodek. Místní samosprávy mají po dobu tří let dostávat navíc 5 miliard švédských korun (517 milionů dolarů) ročně, ale Lotta Gröning píše, že tato částka nebude stačit, protože 22 miliard švédských korun (2,27 miliardy dolarů) stále "chybí". Imigranti jsou obrovskou finanční zátěží. Švédové opouštějí svá města kvůli bezpečnosti. Je to důsledek očividného násilí páchaného gangy, pumových útoků, střelby a zapalování aut. 31. srpna 2019 publikoval deník Aftonbladet příběh Emmy Zetterholm, která se po 18 letech života v Malmö rozhodla se svou rodinou město opustit. „Malmö mám stále ráda, ale moje rodina a já tady už nemůžeme žít,“ řekla. „Násilné incidenty se neustále přibližovaly ke mně, mým příbuzným, přátelům a kolegům,“ dodala. Podle Statistiska centralbyrån „mělo v roce 2017 ve Švédsku problémy se zločinností, násilím a vandalismem ve svých domovských čtvrtích přibližně 13 procent populace. Je to jedna z nejvyšších hodnot v Evropě“. Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme. ;-) https://cs.gatestoneinstitute.org/14995/svedove-na-uteku