Radim Fiala: Budou nám sluníčkáři stále lhát, že tu žádní imigranti nejsou? Případy jen z několika málo dní ukazují opak.

04/2 2020
Novou cestu do zemí západní Evropy zřejmě objevili nelegální imigranti z východu. Přepravují se přes české území v nákladních vlacích. Pět Afghánců objevili celníci na autobusovém nádraží v Ústí nad Orlicí. Další čtyři Afghánce zadrželi celníci u Lanžhota na Břeclavsku. Fakta ukazují, že imigrace je pro naši zemi hrozbou. Cizinecká policie loni v Česku odhalila 5677 nelegálně pobývajících cizinců, o 685 více než v roce 2018. Běženců, kteří využili Česko jako tranzitní zemi, přibylo loni meziročně o 75 na 266. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme. ;-) Připomeňme též, že plzeňský soud nedávno odmítl vyhostit nelegální imigrantku– podvodnici, která před dvěma lety nelegálně připlula do Evropy na falešné doklady a poslední rok a půl pobývala v České republice, kde se živila jako striptýzová tanečnice. Dále máme případ afrického migranta Abdallaha Ibrahima Diallo, který podle všeho znásilnil českou dívku u Lukavce. Drogy v centru Prahy jsou distribuované africkými imigranty. Policie zadržela v okolí Václavského náměstí během osmi měsíců více než sto dealerů – v drtivé většině šlo o Afričany. Byli mezi nimi i žadatelé o azyl v zemích EU. Policisté u nich našli kokain, extázi i marihuanu. V červenci v kamionu převážejícím melouny přicestovalo do pražských Řeporyjí pět migrantů. Rovněž v červenci se imigrant ze Sýrie na Praze 9 vloupal do zaparkovaného auta. Cizinec bez dokladů při zadržení policisty začínal být agresivní a dokonce zvolal: „Allah Akbar“ a pokusil se o útěk. Policie například zastavila na začátku dubna na dálnici D1 nákladní auto značky Mercedes, ve kterém byli nelegální migranti. Policie zadržela 13 lidí, z toho tři děti. Policie na severu Rakouska u hranic s Českou republikou nedávno zadržela 40 Afghánců. Informoval o tom list Kronen Zeitung, který poukázal na to, že převáděči stále častěji využívají trasy přes Česko. To je jen pár příkladů nelegální imigrace a navíc toto je jen vrcholek ledovce. Hranice nejsou hlídané, čili nelegálů na našem území může být mnohem víc! Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme.