Radim Fiala: Brexit je začátkem konce EU, další národy budou Brity následovat. Evropská unie je antidemokratický projekt, který ohrožuje budoucí existenci našeho státu a národa.

05/2 2020
Velká Británie 31. ledna o půlnoci definitivně vystoupila z EU. „Odchod Británie z Evropské unie není koncem, ale začátkem a okamžikem národního obrození a změny," řekl britský premiér Boris Johnson. „Nejdůležitější věcí, kterou je třeba dnes večer říct, je, že tohle není konec, ale začátek. Toto je moment, kdy začíná svítat", dodal. Hnutí SPD s těmito názory souhlasí a zastává názor, že brexit je začátkem konce EU, protože Velkou Británii budou další státy následovat. Hnutí SPD je jediná parlamentní politická síla, která prosazuje ukončení členství České republiky v EU, a místo toho úzkou spolupráci svobodných suverénních států. EU je antidemokratický projekt, který ohrožuje budoucí existenci našeho státu a národa.