Radim Fiala: Podej muslimům prst a… Letiště Swecht ve Vídni má tři islámské modlitební místnosti. Muslimům to ale nestačí.

11/2 2020
Islámské společenství (IGGÖ) nyní požaduje větší modlitební místnost, protože před odbavením je prý modlitebna docela přeplněná, zejména při pátečních modlitbách. Muslimové požadují, aby jim společnost provozující letiště dala k dispozici další místnost. Čím více muslimů, tím více stupňují své požadavky. Jediné řešení je muslimské imigranty nepřijímat. Za třicet let mohou mít Francie, Velká Británie, Nizozemsko, Belgie, Itálie, Německo, Rakousko a Norsko zhruba pětinovou populaci muslimů! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme. ;-) Imigrace a islamizace s sebou přináší terorismus, kriminalitu, vraždění, znásilňování, války gangů, obrovskou nezaměstnanost, obří náklady na sociální dávky, postupné zavádění islámského práva šáría, ženské obřízky, vraždy ze cti, útoky kyselinou, no-go zóny. Nenávistnou islámskou ideologii tak vyznává čím dál tím více obyvatel Evropy. Odhaduje se, že za jednu generaci bude celá jedna třetina obyvatel Vídně muslimská a Rakousko může mít do roku 2020 téměř 20 procent muslimů. Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme. ;-) https://www.prvnizpravy.cz/…/muslimove-pozaduji-na-vidensk…/