Radim Fiala: Publicistka a členka italské Ligy Monika Pilloni nás informovala, že italský senát schválil soudní proces Salviniho.

12/2 2020
Jedná se o žalobu za to, že v tehdejší roli ministra vnitra nepustil z paluby lodě Gregoretti nelegální migranty, dokud nebylo jasné kam budou umístěni. Později se dokonce přišlo na to, že tři osoby z těchto migrantů byly mezinárodně hledaní zločinci. Salvini je obžalován dokonce za únos a hrozí mu 15 lez vězení! Je vidět, že italský „deep state“, „bažina“, kope za zájmy globalistů a neomarxistů. Když nemohou Mattea porazit ve volbách, chtějí ho zavřít. To jsou totalitní praktiky! Hnutí SPD stojí za naším přítelem a spojencem Matteem Salvinim. Matteo, jsme s Tebou! „Jsem pyšný na to, co jsem udělal,“ řekl ve středu Salvini novinářům před jednáním Senátu. „Naše ústava jasně říká, že ochrana vlasti je svatá povinnost italských občanů,“ dodal s tím, že věří v nestrannost justice. Senát přijal žádost o povolení pokračovat ve věci Matteo Salvini, předloženou soudem. Konečný počet ANO a NE bude vyhlášen až po 19:00 hod. Ti, kteří nehlasovali, mohou tak učinit do 19:00 hod. Senátoři za Ligu na Salviniho žádost v momentě hlasování opustili místnost a nevolili. Chce, aby už bylo rozhodnuto... Navíc je na něj podána další žaloba za stejnou věc, ohledně další neziskovkové lodě. (Červená barva na obrázku posílá Salviniho k soudu.) Hnutí SPD stojí za naším přítelem a spojencem Matteem Salvinim. Matteo, jsme s Tebou! #iostoconSalvini