Radim Fiala: Jsem rád, že byl ombudsmanem zvolen Stanislav Křeček i navzdory neuvěřitelnému vyhrožování Milionů chvilek demokracie.

13/2 2020
Připomínám, že hnutí SPD ho jako celek od počátku volby podporovalo. Věřím, že nyní úřad ombudsmana nebude podporovat islámské zahalování, islamizaci naší země, nepřizpůsobivé či masovou imigraci a že veřejný ochránce práv bude hájit prioritně slušné lidi, kteří chtějí pracovat. „Pokud poslanci hnutí ANO skutečně zvolí v zájmu trojice Babiš-Faltýnek-Hrad ombudsmanem Stanislava Křečka, popřou tím smysl a účel celé této instituce. Dnes ombudsman, zítra veřejnoprávní média a jejich kontrolní rady. Nebaví nás jen tak přihlížet postupující agrofertizaci státu a veřejných institucí. Stane-li se pan Křeček ombudsmanem, oznámíme termín, kdy vyjdeme do ulic,“ uvedl na svém facebooku Milion chvilek demokracie. Takovému sprostému vydírání nemůže demokraticky zvolený parlament podlehnout. Milion chvilek nemá žádný mandát od voličů a pokud nerespektuje rozhodnutí lidmi zvolených poslanců, popírá demokracii. Na demonstrování má tento spolek samozřejmě právo. Přeji panu Křečkovi v jeho funkci hodně sil a zdraví a aby hájil hlavně zájmy slušných obyčejných lidí. Úřad ombudsmana má chránit občany, a ne být další ze sluníčkářských politických neziskovek.