Radim Fiala: Ruský prezident Vladimir Putin dal ve čtvrtek najevo, že nepovolí v Rusku sňatky párů stejného pohlaví, dokud bude šéfem státu.

16/2 2020
„Zopakuji ještě jednou, že dokud budu prezidentem, u nás nebude žádný rodič č.1 a rodič č.2. Budou táta a máma,“ zdůraznil také prezident. V této věci s prezidentem Putinem souhlasíme. Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi a udělá vše pro to, aby se genderové zrůdnosti neuchytily v naší zemi. Šílená neomarxistická genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní někteří genderisté dokonce tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit… A proč ne rovnou 1000? A proč ne 10 000? :-) Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů a homosexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je ale v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu. Podle hnutí SPD je základem státu tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu. Tolerance homosexuálů jako jedinců je v pořádku. Odmítáme ale ideologii homosexualismu, která homosexuální životní styl propaguje, pro homosexuály vyžaduje privilegia a požaduje po společnosti, aby homosexuální životní styl oslavovala a obdivovala (Homosexualistickou ideologie symbolizuje i název Prague Pride – "pride" znamená pýcha) a aby kritiky homosexualismu trestala či stigmatizovala jako homofoby. Podle nás si privilegia a ochranu zaslouží tradiční rodina s mámou, tátou a dětmi. Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi. Braňte ho spolu s námi!