Radim Fiala: Profesor Pařížské univerzity a autor 27 knih o Francii a o Evropě Guy Millière upozornil, že antisemitismus sílí napříč celým evropským kontinentem a jeho protagonisty jsou často imigranti ze Středního východu.

23/2 2020
Úřady se však přesto stále zmiňují pouze o "pravicovém antisemitismu". Uvedl, že že všichni Židé zavraždění nebo napadení ve Francii od roku 2006 byli oběťmi muslimských antisemitů a že nárůst počtu muslimských imigrantů vede k širokému vzestupu antisemitismu. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Francie či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Spolu to zvládneme. ;-) „Všichni Židé zavraždění nebo napadení ve Francii od roku 2006 byli oběťmi muslimských antisemitů. O tom francouzští političtí lídři nikdy nemluví. Zdá se, že jsou úmyslně slepí vůči islámskému antisemitismu, který je zakořeněný v koránu a v hadísech a ve 30. letech minulého století byl značně posílený přátelstvím mezi nacisty a Velkým jeruzalémským muftím Hadži Amínem al-Husajním,“ uvedl Millière. Mohamed Merah, který v Toulouse zavraždil židovské školáky, řekl policistovi, že zabil židovské děti, protože "Židé zabíjejí palestinské děti", a že "to mnohokrát viděl ve zprávách francouzské televize." Židé tvoří stále se zmenšující podíl francouzské populace – 0,6 procenta, avšak francouzská muslimská populace závratně roste a již tvoří více než 12 procent z celkového počtu obyvatel. Bez hlasů muslimů je dnes podle Millièra ve Francii již téměř nemožné vyhrát volby. Lidé, kteří ještě stále kritizují islám a muslimský antisemitismus ve Francii, jsou nemilosrdně napadáni islámskými organizacemi a francouzské soudy jim ukládají tvrdé tresty. 4. prosince 2019, požádal státní zástupce soud, aby odsoudil Christine Tasin, prezidentku antiislámského hnutí "Republikánský odpor". V červnu 2017 napsala Christine Tasin článek obsahující tato prohlášení: "Protimuslimské činy rozhněvaných lidí jsou v krátkodobém nebo střednědobém horizontu nevyhnutelné ve Francii i ve všech evropských zemích, které nyní zažívají muslimskou invazi" a "islám je zřejmě neslučitelný se západní civilizací". Christine Tasin byla obviněna organizací "Kolektiv proti islamofobii ve Francii" (CCIF) z podněcování "terorismu proti muslimům". CCIF je organizace založená francouzskými muslimy a je francouzskou pobočkou islamistického Muslimského bratrstva. Prokurátor uvedl, že obvinění vznesené hnutím CCIF je "naprosto opodstatněné" a že Christine Tasin "musí dostat lekci". Christine Tasin by se tak mohla stát první osobou ve Francii, která bude poslána do vězení za "zločin islamofobie". „Demografická transformace probíhající ve Francii se šíří také po celé západní Evropě a vládnoucí orgány téměř všude potichu přijímají rostoucí podvolení se islámu. Politické strany, které jsou proti islamizaci, jsou tlačeny na okraj. Někteří středoevropští lídři - maďarský premiér Viktor Orbán, premiér Mateusz Morawiecki v Polsku a prezident Miloš Zeman v České republice - jsou jediní, kdo výslovně odmítají islamizaci svých zemí a přijímají opatření k omezení muslimské imigrace. Často jsou odsuzováni západoevropskými lídry, kteří je chtějí přinutit, aby do svých zemí přijali tisíce imigrantů,“ uvádí Millière. Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím. Spolu to zvládneme. ;-) https://cs.gatestoneinstitute.org/15453/konec-zidu-v-evrope