Radim Fiala: Turecký prezident Erdogan prohlásil, že do Evropy míří statisíce migrantů a brzy to budou miliony.

03/3 2020
Turecké ministerstvo vnitra v pondělí oznámilo, že na cestu do EU, tedy k hranicím, se vydalo 117 677 migrantů. A postavila se EU ostře proti Turecku? Ne. Hnutí SPD vyzývá vládu, aby okamžitě rozhodla o pomoci Řecku vysláním vojáků či policistů na ochranu hranic před desetitisíci migranty, kteří útočí na řeckou hranici a chtějí nelegálně vstoupit na území EU. Řekové prý navíc nejsou schopni zajistit ochranu vnější hranice Evropské unie. V souvislosti s příchodem dalších vln migrantů, které Turci podle BBC v posledních dnech a hodinách v rozporu s dohodou s EU doprovázejí na řecké hranice, před tím v důvěrné zprávě varovala agentura Frontex, která má ochranu unijních hranic na starosti. K situaci se v pondělí vyjádřila předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová, podle níž otevření tureckých hranic do EU nemůže být řešením současné složité situace v Sýrii. Šéfka komise řekla, že unie zahájí s Tureckem intenzivní dialog... To jsou jen prázdná slova a fráze. A řešení je nikde. Řešením je přísná ostraha hranic a deportace nelegálních imigrantů! Mluvčí německé kancléřky Angely Merkelové Steffen Seibert v pondělí řekl, že Berlín je připraven jednat s Ankarou o situaci i o platbách ze strany EU, jež jsou součástí turecké dohody s Bruselem z roku 2016. Seibert nicméně také řekl, že německá vláda zůstává přesvědčená, že dohoda je dobrá pro obě strany a má být dodržována... Turecko ale dodržovat dohodu odmítá. Než EU začne něco dělat, pakliže vůbec, proudí sem tisíce imigrantů… Řecká vláda vyzvala státy EU, aby Řecku urychleně pomohly v ochraně hranic, které jsou zároveň i vnějšími hranicemi EU. Tisíce mimořádně agresivních nelegálních islámských migrantů se snaží od uplynulého víkendu si vynutit vstup do Evropské unie a násilně útočí na řecké policisty na řecko-turecké hranici. Migranti křičí "Alláh Akbar" (Alláh je velký), útočí kameny a vším možným co se dá zapálit a vrhnout na řecké policisty. V Turecku je již připraveno na pochod do Evropy další čtyři miliony migrantů!!!! Řečtí policisté s nimi bojují na hranicích s Tureckem za použití slzného plynu, vodních děl a výstřelů do vzduchu. Musíme bránit naše hranice před invazí! Česká republika nepotřebuje vojáky v Afghánistánu, ale doma a na našich hranicích! Babišova vláda ANO, ČSSD a KSČM spolu se stranami demobloku ale přes opakované výzvy ze strany SPD nadále nesmyslně drží naše vojáky daleko v Asii, přestože například Francie již své vojáky z Afghánistánu stáhla! Turecko porušuje jako obvykle veškeré sliby. Hnutí SPD od počátku ve Sněmovně upozorňovalo, aby Babišova vláda neplatila Turecku desetimilionové výpalné, když Turci stejně slib nedodrží a po obdržení peněz stejně migranty pustí. Babišova vláda ale jen za loňský rok vyplatila Turecku 65 milionů korun! A letos to má být přes 80 milionů korun z našich daní! Když už konečně vláda pochopí, že řešením je nekompromisní ochrana našich hranic a vystoupení z EU, jelikož migrace je programem globalistů, kteří vládnou EU! Velká Británie to pochopila, z EU vystoupila a již se jí zhoubná politika EU netýká???? Hnutí SPD od počátku jako jediná parlamentní strana upozorňovala na hrozbu migrace, zatímco ostatní politici, aktivisté a novináři problém zesměšňovali a bagatelizovali. Hnutí SPD prosazuje zcela nekompromisní nulovou toleranci této migrace. Zároveň jsme podali zákony na zákaz propagace islámské ideologie v ČR a na zákaz islámského zahalování na veřejnosti, tak jak již zakázalo Rakousko a Dánsko. Podpořte nás????