Radim Fiala: Ukazuje se jasné propojení Sorosovy sítě „neziskovek“ s podporou migrace a současnými akcemi tureckého režimu.

07/3 2020
George Soros na BBC chválí akce Turecka, které se podle něj postavilo na obranu civilistů proti údajným Putinovým zločinům. Tento globalista podporující migraci se naprosto demaskoval ve svých skutečných postojích. Každému dnes musí být jasné, že migrace je agrese proti národním státům Evropy a není žádnou spontánní věcí. Fakticky migrační ofenzíva na řecké hranice přímo organizovaná Tureckem to ukazuje v plné nahotě. Jsou to aktivity přímo ohrožující i bezpečnost České republiky. George Sorose a jeho "neiskovky" je třeba vykázat z České republiky stejně, jako to udělal premiér Orbán v Maďarsku. Hnutí SPD navrhlo změnu zákona, která zavadí povinnost transparentního financování pro neziskové organizace financované ze zahraničí. To je první krok, ale i ten nemá bohužel podporu ostatních stran. Kromě hnutí SPD se ostatní bojí mocného globalisty a s ním spojených českých politických neziskovek napojených na média a státní správu. SPD prosazuje ukončení financování politických neziskových organizací z veřejných peněz, které financuje Babišova vláda. Ta například finacuje Organizaci pro pomoc uprchlíkům Martina Rozumka. Ta zastupuje dospělé migranty, kteří žalují policii, protože prý s nimi nezacházela jako s nezletilými. https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-51749813