Radim Fiala: Neskutečná arogance a drzost. Francouzský prezident Macron zkritizoval ty země EU, které uzavřely hranice! Připojil se tak šéfce Evropské komise von der Leyen.

16/3 2020
Tenhle panák chce společně s Mutti Merkel, která do Evropa zavlekla více než milion migrantů, vládnout Evropě? Měl by mlčet a měl by se starat o Francii! To je neskutečná drzost Bruselu. Evropská unie, která proti šíření koronaviru neudělala vůbec nic, kritizuje členské státy za to, že uzavírají hranice a chrání své občany! Na to fakt člověk už nemá slov! Hranice se měly naopak uzavřít mnohem dřív. Evropská unie nejen, že nepomůže, ale navíc škodí! Nestojíme o takovéto profesorské rady přemoudřelců z Bruselu a Paříže, kteří vedou díky islamizaci a podpoře imigrace i svou šílenou ekonomikou a eurem Evropu ke krachu. Není zřejmě žádná náhoda, že tam, kam se migranti zvali a kde procházeli po statisících, je situace v šíření nákazy nejhorší. V Německu kancléřka mluví o nákaze 70 % obyvatel. V Itálii vláda bez vlastenecké Ligy Mattea Salviniho opět vedla proimigrační politiku a otevřela přístavy. Dnes umírá téměř 200 Italů denně. Současná EU je nepřítel číslo jedna pro existenci naší země a našeho národa. Kdo to nevidí, je politicky slepý, zastrašený, koupený, nebo přímo kolaborant zrazující svou zemi. Táhněte k čertu paní von der Leyen a pane Macrone. To jsou naše hranice a ty střežíme, když je národ v nebezpečí. Evropská unie nejen, že nepomůže, ale navíc škodí! Čím dříve z EU odejdeme, tím lépe!