Radim Fiala: Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v rozhovoru pro deník Bild připustila, že celosvětovou pandemii koronaviru podcenila.

18/3 2020
Třikrát hurá, konečně jí došlo, že je to obrovský problém. U masové imigrace a islamizace jí to ještě očividně nedošlo. Ještě před chvílí kritizovala ale členské státy za uzavření hranic… Bylo by na místě, aby EU odpískala svůj šílený Zelený úděl, který má do roku 2050 zaručit, že státy EU nebudou produkovat CO2. Náklady tohoto zeleného Velkého skoku mají jít do bilionů eur a bilionů korun. Pokud by se v tom pokračovalo, ekonomiku by to totálně zničilo. Navíc v současné situaci, kdy kvůli koronaviru musíme očekávat brutální propad ekonomiky. Potentátům z Bruselu by mělo dojít, že teď není na nesmysly čas! Už teď je jasné, že spousta lidí přijde o práci a firmy budou krachovat. Peníze je nezbytné použít na zvládnutí pandemie koronaviru a na její katastrofální ekonomické následky.