Radim Fiala: Některé francouzské servery informovaly, že nepřizpůsobiví imigranti se odmítají podřídit opatřením vlády k omezení pohybu lidí na veřejnosti.

25/3 2020
Policie se je snaží nahnat domů, ale imigranti se odvolávají na Alláha. To je opravdu skandální! V době koronavirové pandemie ohrožují imigranti zdraví a životy ostatních. Nesmíme nikdy dopustit, abychom dopadli jako islamizované země západní Evropy! Poté, co francouzská vláda omezila vycházení, podobně jako v Německu to naráží na vlnu odporu u imigrantů. Když policisté ve vykřičeném imigrantském XIII. pařížském obvodu nařizovali černošce, aby šla okamžitě domů, obořila se na ně a začala kašlat jim kašlat do obličeje se slovy: "Mám koronavirus, a vy ho budete mít taky!” Policisté následně ženu zatkli. O celé věci informovaly o tom například servery https://www.valeursactuelles.com/ či https://lesobservateurs.ch/. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. https://www.valeursactuelles.com/…/allah-plus-de-poids-que-… https://lesobservateurs.ch/…/confinement-allah-a-plus-de-p…/