Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Imigranti v Liberci? To je vtip? Nechtějí být ani na východě Německa.

IMG_1142a
Takovouto reakci jsem si v pondělí přečetl u jednoho z článků, který popisoval o tom, že část voličů v krajských volbách slyšela více na celostátní témata a to hlavně o nepřijímání nelegálních imigrantů.

Další podobní se vždy, když se o imigrantech začne mluvit, usmějí se sdělením, že nám imigranti nehrozí, že k nám jít nechtějí a žádného tady nemáme. Z toho je vidět, že si ještě někteří lidé vůbec neuvědomují, že se česká vláda nedávno zavázala, že přijme dva tisíce imigrantů každý rok po dobu tří let a už na to také vyčlenila půl miliardy korun.

Pokud s přijímáním islámských imigrantů jednou začneme, budeme se jich těžko v budoucnu zbavovat. Bude to právě naopak a jejich počty budou z důvodu zákona o slučování rodin nekompromisně stoupat, jelikož každý takový imigrant má ve své zemi několik členů své rodiny. Takže z dvou tisíc přijatých imigrantů ročně se jejich počty budou radikálně navyšovat. Toto všechno je potřeba si uvědomit a to, že jsme zatím bez islámských imigrantů je skvělé a proto bychom si toho měli vážit a udělat všechno proto, aby to tak zůstalo i v budoucnu.

Právě teď jsme v situaci, která může mít pro naši budoucnost a hlavně budoucnost našich dětí fatální důsledky. Ti lidé, kteří se smějí tomu, že někdo bojuje proti nelegální islámské imigraci, nemají vůbec ponětí co netolerantní, velice násilná a ženami opovrhující islámská ideologie řídící se právem šaría dokáže. Ve Francii, Anglii, Holandsku, Belgii již existují ve městech islámské lokality, kde vládne středověké právo šaría a kam se bojí chodit i policisté. Proč si z tohoto někteří lidé u nás nechtějí vzít ponaučení a stále se tomuto problému smějí? Odpověď je jednoduchá, je to neznalost a nezajímání se o celkový problém, kterým islámská ideologie je.

2016-10-12T09:45:17+02:00