Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Korán jasně říká, že Mohamed je dobrým příkladem!

Radek Rozvoral: Korán jasně říká, že Mohamed je dobrým příkladem!

IMG_1142a
Každý muslim chce v Evropě vládu šaríe, už z principu a každý pravověrný muslim musí usilovat o prosazení šariátu, jelikož je islám také právním systémem.

Toto všechno tvrdí pro polský týdeník Gość Niedzielni francouzský filosof a znalec arabského myšlení Rémi Brague. Ten k tomu mimo jiné přímo řekl: „Ve Francii se jak imámové tak i obyčejní věřící dostávají do nesmírně obtížné situace, protože násilí, kterého se Islámský stát dopouští, a útoky, k nimž se hlásí, jsou naprosto stejné činy, jaké na počátku existence islámu páchal Mohamed a jeho následovníci. A korán jasně říká, že Mohamed je dobrým příkladem. Jak tedy mají muslimové vyjít do ulic a protiřečit sami sobě?“

Dle názoru pana filosofa mají islamisté i umírnění muslimové čtrnáct století stejný cíl – dobýt svět a podřídit ho islámskému právu. Různí se pouze výběrem prostředků, které k tomu mají sloužit. Umírnění mohou být nenápadnější a trpělivější, což se v dlouhodobé perspektivě může ukázat jako účinnější metoda.

Z toho nám jasně vyplývá, že i když pan Brague jako znalec arabského myšlení mluví o umírněných muslimech – umírněný islám jako by nebyl, což tvrdím již delší dobu. Korán je prostě jen jeden a středověký prorok, který měl poprvé pohlavní styk se svou manželkou Áišou, když jí bylo devět let je hoden dobrého příkladu. Nehledě na to, že nenápadnost a trpělivost je o hodně nebezpečnější pro svou skrytost a vyčkávání na vhodnou příležitost kdykoli udeřit.

Toto všechno samozřejmě vědí všichni ti sluníčkoví multi-kulti politici v čele s paní Angelou a úředníkem Junckerem, jelikož nejsou hloupí. Vzhledem k tomu ale, že jsou nějakým způsobem zainteresovaní do prosazování multikulturní ideologie, kterou v Evropě prosazuje a řídí pach ropy, zbrojařská loby a bankovní lichva je jim to jedno a jdou si tvrdě za svým. My, kteří přemýšlíme a máme jasno o tom, že je islámská ideologie neslučitelná se svobodou a demokratickými hodnotami musíme udělat maximum pro to, abychom jim to prosazování multikulturní ideologie co nejvíce ztížili a pokusili se ho co nejrychleji zastavit. Postavme džihád a právo šaría mimo zákon a vypišme referendum o vystoupení z Evropské unie!

2016-08-15T12:21:40+02:00