Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Žaloba na ČR ohledně uprchlických kvót je skutečností – suverenita tím slábne!

To, že je suverenita Česká republiky čím dál tím více slabší je faktem. Důkazem toho je žaloba Evropské komise proti ČR, Maďarsku a Polsku kvůli kvótám podaná minulý čtvrtek k Soudnímu dvoru EU.

Nikým nevolení úředníci Evropské komise tím potvrzují svou nadvládu nad jakýmkoli členským státem, který neuposlechne jejich nařízení. Dávají tím za pravdu všem kritikům Evropské unie, kteří jejich jednání nazývají diktátem a návratem k totalitním praktikám.

Je vidět, jak je Evropská komise svou novolevicovou politikou multikulturalismu, genderismu, feminismu, postdemokratismu, ekofanatismu a eurofederalismu nebezpečná. Touto politikou potlačuje svobodu, demokracii, národní tradice a zvyky a třetími pohlavími útočí dokonce i na tradiční rodinu, která musí být základem každého státu.

Národní státy jejím počínáním ztrácejí svou suverenitu a svobodné rozhodování o tom koho si do své země pustí a s kým budou chtít v budoucnu žít. Politický projekt Evropské unie si těmito rozhodnutími stále více podkopává svůj hrob a potvrzuje tím, že je nereformovatelný a spěje ke své záhubě.

Řešením této situace je vyhlášení referenda o vystoupení ČR z Evropské unie a potřeba nastolení nového projektu spolupráce evropských států a to tak, aby byly zachovány základní principy volného pohybu osob, zboží, služeb a kapitálu mezi evropskými zeměmi, které musí mít své vlastní hranice, svou ekonomiku, měnu a politiku.

Tento projekt bude budován všemi vlasteneckými stranami sdruženými v evropské frakci ENF (Evropa národů a svobody), jenž vede předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) Marine Le Pen a jejímž hrdým členem je hnutí SPD. Marine Le Pen již o tomto novém projektu mluvila na pražské prosincové konferenci. Jeho název je Unie evropských národů pod zkratkou (U.E.N.) a všechny spolupracující strany se budou snažit uvedený projekt co nejvíce propagovat, aby se nastolila nová evropská spolupráce, jejímž základem bude národní suverenita bez jakéhokoli diktátu a vnucování čehokoli.

2018-01-08T09:11:14+02:00